Chrissy Teigen:

- Fikk ikke du akkurat en baby, John?

Chrissy Teigen sendte beskjeder til ektemannen gjennom TV-skjermen.

MORSOM: Chrissy Teigen tøyset på ektemannens bekostning mens han var på prisutdeling. Foto: NTB Scanpix
MORSOM: Chrissy Teigen tøyset på ektemannens bekostning mens han var på prisutdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til mandag gikk den årlige Billboard Music Awards av stabelen i Las Vegas, der blant andre artist og låtskriver John Legend (39) dukket opp på den røde løperen.

For kun dager siden ble han pappa for andre gang sammen med kona Chrissy Teigen (32), som under kveldens arrangement satt hjemme i sofaen, mens hun ammet og fulgte med på showet.

32-åringen er kjent for å lire av seg vitser og morsomheter i sosiale medier, og klarte ikke å dy seg når ektemannen dukket opp på skjermen.

- Wow, fikk ikke du akkurat en baby, John? Kom for å ta vare på den. Det er kvalmt, skrev hun til bildet av TV-skjermen hun delte på Twitter.

Twitter-innlegget ble tatt godt imot av fansen, som ler seg i hjel av Chrissys gode humor.

Norgesbesøk

Da superparet besøkte Norge i forbindelse med fredsprisutdelingen i Oslo i desember, fikk også den norske fansen smake på humoren til den vittige 32-åringen.

«Hvordan adresserer man kongen og dronningen av Norge? Sier man skjera' eller hva skjer?», skrev hun på Twitter. Meldingen er delt videre over 2000 ganger og er likt av 39 000 profiler.

At Chrissy synes det var ekstra stas å besøke Norge var ikke vanskelig å se.

Chrissy har nemlig norske aner. Faren hennes er avkom av norske innvandrere i USA, og hun har derfor hele livet hatt et ønske og en drøm om å oppleve en kultur og en nasjonalitet hun egentlig ikke kan så mye om.

«Oslo! Så søtt, rolig og fredfullt. Til og med flyplassen. Jeg ønsker å beklage på vegne av alt som er amerikansk. Vi skremmer dere nok allerede ved landing», utropte stjernen da hun ankom Oslo.

Chrissy ga også uttrykk for at hun ønsket å få med seg så mye hun som mulig av Oslo på den korte tiden hun var der. Hun har ved flere anledninger omtalt Frognerparken, og virket interessert i å se skulpturene Gustav Vigeland i sin tid lagde.

«Første oppdrag i Norge: Finne denne», skrev hun og la ved et bilde av en av skulpturene.

Tobarnsforeldre

Det var i november at Chrissy Teigen og John Legend avslørte at de ventet sitt andre barn.

I tidligere intervju hos «The Ellen DeGeneres Show» avslørte Chrissy at de hadde bestemt seg for å få en gutt.

Chrussy og John han nemlig bestemt kjønnet på deres nyfødte sønn, og deres datter som de har fra før av, Luna Simone Stephens (2).

I februar 2016 at Chrissy røpet at hun hadde valgt kjønnet på datteren, i forbindelse med at hun fikk assistert befruktning.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv, fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com den gang.

Chrissy har møtte kraftig kritikk etter sine uttalelser. Ikke for sin åpenhet rundt vanskelighetene med å få barn, men for å velge barnets kjønn på forhånd.

SE, HUN SNAKKER: Chrissy Teigen var heldig å filme datteras første ord. Video: Chrissy Teigen / Instagram Vis mer

Ikke lov i Norge

I USA er det lov å velge kjønn på barnet under befruktning av egget, eller embryoet som det kalles, men slik er det ikke her i landet.

Det sa fertilitetsgynekolog ved IVF klinikken Oslo, Nan Oldereid (58), til Dagbladet i 2017.

- Det er ikke lov i Norge å velge kjønn på barnet gjennom assistert befruktning av et embryo med mindre det er en alvorlig sykdom inne i bildet. Kun i disse tilfellene kan man velge kjønn på et fremtidig barn i Norge. Og da for å unngå at barnet ikke arver en alvorlig sykdom knyttet til barnets kjønn. Det kalles kjønnsbundet arv, uttalte fertilitetsgynekologen til Dagbladet i fjor.

Ifølge Oldereid er det sjelden at hun har opplevd denne problemstillingen.

- Jeg kan heller ikke si at det er en vanlig problemstilling vi møter på her hos oss. De fleste kommer til oss fordi de sterkt ønsker seg et barn, og ikke et barn med et bestemt kjønn, sa hun.

LES OGSÅ: Mobber ektemannen for solbrillevalget

Chrissy Teigen og John Legend på fotoshoot i New York. Video licensed from All Over Press Vis mer