Fikk husarrest av kona etter «Farmen»

- Det tok 14 dager før jeg var meg selv igjen, forteller «Farmen»-vinner Morten Heggdal.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag ble det klart at det er Morten Heggdal (45) som kan kalle seg vinner av «Farmen» 2013. Det ble han etter å ha slått Magnus Røberg (25) i den avsluttende kunnskapskonkurransen.

- Dette er noe som bare ikke skjer meg. Det skjer fremmede folk som har spesielle egenskaper. Det har ikke gått opp for meg ennå hva som har skjedd. Jeg har sikret meg en vanvittig stor premie, det har nesten vært utenkelig for meg at jeg skulle stå her som vinner, sier Morten til Se og Hør, som var til stede under finaleinnspillingen.

- Tok runder med meg selvMorten var selvsagt i perlehumør etter å ha vunnet det populære realityprogrammet. Samtidig legger han ikke skjul på at han har vondt av kamerat og konkurrent Magnus Røberg, som tapte på målsterken.

- Magnus ville vært en kjempeverdig vinner. Da jeg lå an til å tape, gledet jeg meg bare til å kaste meg rundt halsen på ham og gratulere. Men så snudde det. Flaksen min kom tilbake, og det er jo forferdelig trist for Magnus. Jeg må innrømme at han er en enda mer verdig vinner enn meg, og jeg føler med ham.

Se vinnerintervjuet med Morten her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer