BLIR MAMMA: Pop- og countrystjerne Carrie Underwood er gravid, og det var hundene Ace og Penny som fikk æren av å annonsere den gledelige nyheten. Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA: Pop- og countrystjerne Carrie Underwood er gravid, og det var hundene Ace og Penny som fikk æren av å annonsere den gledelige nyheten. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fikk hundene til å annonsere graviditeten

Carrie Underwood blir mor for første gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Carrie Underwood (31) utvider familien - hun og ektemannen Mike Fisher (34) venter nemlig sitt første barn, skriver People.

Det har gått sport i å annonsere graviditeter via sosiale nettstedet som Twitter og Instagram, og Underwood og ektemannen lot hundene Ace og Penny annonsere graviditeten via førstnevnte nettsted.

De var nemlig ikledd matchende t-skjorter for hunder med påskriften «Jeg skal bli storebror» og «Jeg skal bli storesøster»:

Også pappa Mike annonserte stolt på Twitter at familien nå utvides med et nytt medlem. Han skrev nemlig at paret foreløpig ikke har bestemt seg for navn:

Carrie Underwood slo igjennom da hun vant «American Idol» i 2005 - samme år som vår egen Tone Damli (26) kom på andreplass - og har siden gjort suksess som pop- og countrystjerne.

31-åringen giftet seg med ishockeyspilleren Mike sommeren 2010, og etter kort tid begynte babyryktene å svirre. Men ekteparet har ikke hatt hast med å stifte familie, og har tidligere uttalt at de har ønsket å fokusere på ekteskapet - før baby:

- Alle skal bli mamma nå for tiden. Jeg skjønner ikke helt greia. Jeg trenger å finne ut hvordan det er å være gift først, og det vet jeg Mike også vil.

Men nå er altså tiden moden for familieforøkelse. Termin er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Her kysser Carrie Underwood lille Chase (12)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer