Fikk hudkreft for tredje gang på under ett år

Hollywood-stjernen advarer fansen.

TAKKER KONA: Det var Hugh Jackmans kone Deborra-Lee Furness som først slo alarm og mistenkte at ektemannen hadde hudkreft. Paret har vært gift siden 1996 og har to barn sammen. Her er paret sammen under Tony Awards i juni. Foto: Stella Pictures
TAKKER KONA: Det var Hugh Jackmans kone Deborra-Lee Furness som først slo alarm og mistenkte at ektemannen hadde hudkreft. Paret har vært gift siden 1996 og har to barn sammen. Her er paret sammen under Tony Awards i juni. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fra november i fjor til oktober i år har «The Wolverine»-stjernen Hugh Jackman (46) fått påvist hudkreft hele tre ganger.

Det var etter at kona hans Deborra-Lee Furness (58) ba ham gå til legen med en mistenkelig føflekk høsten 2013 at skuespilleren første gang oppdaget den skumle sykdommen.

- Deb ba meg om å sjekke et merke jeg hadde på nesen - og jammen hadde hun ikke rett! Det viste seg å være basalcellekarsinomer. Ikke vær dumme slik som meg. Test deg selv, og BRUK solkrem!!!», skrev han på Instagram den gang.

Kun et halvt år senere ble Jackman behandlet for hudkreft nok en gang.

Også denne gangen postet han et bilde av seg med plaster på nesa på Instagram med en oppfordring til fansen og alle følgerene sine til å beskytte seg i solen.

 

- Enda en basalcellekarsinom. Alt er borte nå. Takk til Dr. Albom og Dr. Arian. VÆR SÅ SNILLE! VÆR SÅ SNILLE! BRUK SOLKREM! skrev han med store bokstaver i mai.

Kort tid etter sa Jackman at han aldri ble bedt om å bruke solkrem som barn i den sterke australske solen, og at han regnet med å bli rammet av hudkreft igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer