Fikk høstens Medierose

Jakten på kjærligheten-sjefen fikk Medierosen for sin rolle i den populære TV2-serien.

JAKTEN: Her er Katrine sammen med en av årets bønder, Terje Sann. Foto: Sigbjørn Vedeld/Se og Hør
JAKTEN: Her er Katrine sammen med en av årets bønder, Terje Sann. Foto: Sigbjørn Vedeld/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hver vår og høst deles Medierosen ut til en person eller en redaksjon som har utmerket seg ved å holde frem positive verdier.

Denne gangen gikk prisen til vakre Katrine Moholt!

- Dette er virkelig oppmuntrende, en bekreftelse på det jeg selv har lagt vekt på i min rolle som programleder, sier Moholt i en melding til Magazinet.

SE OGSÅ: Katrine lærer seg å danse springar!

- Moholt får prisen fordi Jakten på kjærligheten ikke er jakten på det perfekte ytre, den smale midje eller den lykkelige karriere, sier redaktør i den kristne medieorganisasjonen Familie & Medier, Eivind Algrøy, som gir ut prisen.

LES OGSÅ: Se Katrines bønder!

Magazinet skriver at han mener at det kreves både dyktighet og mot for å hente frem vanlige folks interessante sider, slik Moholt har klart.

- I en medieverden som i økende grad fokuserer på at det perfekte mennesket er avgjørende for lykke, har hun evnet å få frem mangfoldet. Vi gir henne denne prisen som en oppmuntring og anerkjennelse av dette, sier Algrøy i en pressemelding til Romerikets Blad.

LES OGSÅ: Marlon vant igjen!

Tidligere er prisen tildelt Egil Svartdahl fra Tv-pastoren og Søndagsåpent, og Erik Thorstvedt fra Heia Tufte.

- Vi ønsker å gå mot strømmen i en medieverden der både meninger og metoder kan være veldig markedsstyrte, sier Algrøy til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer