Fikk høre hun var bedre med halsbetennelse

Men ikke alle deler Magne Furuholmens mening om utslåtte Heidi Blåsmo Frantzen.

SYK: «The Voice»-deltageren stod på scenen med halsbetennelse og feber, men Magne Furuholmen mente hun var bedre med sykdom i kroppen, slik at det ikke ble «så mye av henne». Foto: TV 2
SYK: «The Voice»-deltageren stod på scenen med halsbetennelse og feber, men Magne Furuholmen mente hun var bedre med sykdom i kroppen, slik at det ikke ble «så mye av henne». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fredagens «The Voice» på TV 2 stod deltager Heidi Blåsmo Frantzen på scenen med halsbetennelse og feber. Etter duellen mot Marianne Pentha fikk hun høre av mentor Magne Furuholmen at hun var bedre sykdom i kroppen, fordi det ikke ble så «mye» av henne.

- Magne liker jo det melankolske, det som er litt 80 prosent. Så akkurat den kommentaren forventet jeg, og ble ikke skuffet over å høre det, forteller Blåsmo Frantzen til Seoghør.no.

«The Voice»-deltageren forstår at enkelte synes det kan bli mye av henne, men det er ikke alle som deler Furuholmens mening.

- Ja, noen mener jeg er litt mye, andre vil ha mer av meg. Det er en smaksak, noen liker ku, andre hest. Men det er klart at jeg tar til meg konstruktiv kritikk.

Blåsmo Frantzen er fornøyd med sin egen sceneopptreden, sykdommen til tross.

- På scenen gikk det over all forventning. Jeg hadde jo ingenting å gi, det var som en 17. mai-fløyte. I kroppen hadde jeg febernedsettende, så jeg forventet å ryke ut, sier hun til Seoghør.no.

Men «The Voice»-exiten betyr ikke slutten for artistens karriere. 20. april slipper Blåsmo Frantzen singelen «Thousands of souls», og i sommer venter en rekke konserter.

- Jeg skrev singelen i romjulen 2004, og den handler om tsunamien utenfor Indonesia. Jeg hadde bror og annen familie som bodde der, og det gikk to dager før jeg fikk kontakt med dem. Det var sterkt, og sangen betyr mye for meg.

«The Voice» ser du fredager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Koselig å få komplimenter for utseendet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer