Fikk høre at hun ikke var pen nok

- Jeg har alltid blitt sett på som maskulin, og en jente som meg kan ikke hvile på utseendet, sier Pink.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «So What»-stjernen Pink (33) avslører at hun ble fortalt at hun aldri ville slå gjennom i musikkindustrien fordi hun ikke var pen nok.

- Jeg har alltid blitt sett på som maskulin. En jente som meg kan ikke hvile på utseendet. Jeg har alltid fått hør at "Du kommer aldri til å pryde noen forsider. Du er ikke pen nok."

- Men jeg er helt komfortabel med det. Jeg kjenner mine sterke sider: Jeg jobber hardt, jeg er talentfull, jeg er morsom og jeg er en bra person, sier hun til Redbook magazine, ifølge Contactmusic.com.

33-åringen, som har datteren Willow (1 1/2) med den tidligere motocrossproffen Carey Hart (37), gir ektemannen æren for at hun i dag er trygg på seg selv og sitt eget utseende.

- Jeg føler meg bra når jeg går i skinnbukser og Carey klyper meg i rumpa. Eller når jeg sitter på gulvet og Willow løper mot meg i lykkerus. Å være vakker har aldri vært målet mitt. Glede er målet mitt. Og å føle meg sunn, sterk, mektig, nyttig, intelligent og forelsket. Det handler om glede, og det er mye glede nå.

Pink og Carey giftet seg i 2006 etter fem år som kjærester. I 2008 separerte de seg en kort periode før de fant tilbake til hverandre året etter igjenLES OGSÅ: Pink danset med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer