Fikk høre at han var for feit

MGP-artisten Tooji savner ikke livet som modell.

<strong>MGP-KLAR:</strong> Lørdag står Tooji på MGP-scenen med låta «Stay». Tidligere har 25-åringen jobbet både som modell og programleder i musikkanalen MTV. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
MGP-KLAR: Lørdag står Tooji på MGP-scenen med låta «Stay». Tidligere har 25-åringen jobbet både som modell og programleder i musikkanalen MTV. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se intervju med Tooji nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag får det norske folk et gjensyn med den tidligere MTV-programlederen Tooji (25) når han entrer MGP-scenen i Florø som en av artistene.

25-åringen er foreløpig et uskrevent blad som artist, men den tidligere MTV-kjekkasen fikk tidlig en smak av rampelyset.

Allerede som 16-åring fikk Tooji mye oppmerksomhet og store oppslag i norske medier med modell-jobbing, og av Aftenposten ble den unge modellen omtalt som «Prinsen av Persia».

Men Tooji selv savner på ingen måte tiden som modell.

- Du er alltid for feit, eller det er alltid et eller annet galt med deg. Det hjalp ikke så veldig på selvbildet å komme inn i denne bransjen, men man lærer hele tiden. Jeg har fått nok av komplekser på grunn av det. Det var gøy da og stas når man var 17 år, men det er viktigere ting i livet enn det, sier MGP-artisten til Seher.no.

Etter modell-jobbingen ble Tooji headhuntet av musikkanalen MTV, og ledet programmene «Super Saturday» og «Toojis Top 10». Samtidig med TV-jobben begynte han på en «mer meningsfylt» karriere ved å studere barnevernspedagogikk, og etter MTV har han jobbet med asylsøkere på transittmottak og i barnevernet.

- Det har vært en stor overgang fra MTV, som ga meg et perspektiv på livet. Det er ting som er ti ganger viktigere. Familie og venner og kjærlighet generelt. Ved å jobbe med problemstillinger rundt barn og ungdom får man perspektiv på ting. Man kommer litt unna det overfladiske, sier Tooji til Seher.no.

Nå håper den samfunnsengasjerte artisten på at en musikkarriere vil kunne hjelpe ham med å belyse de problemstillingene han møter i jobben som barnevernspedagog.

-  Du møter utrolig mange problemstillinger og folk som trenger å bli belyst som ellers bare blir gjemt under teppet. Jeg tror at gjennom profilering kan man gjøre en forskjell, sier han.

Lørdag håper Tooji på at den etnisk-inspirerte låta «Stay», danseshow og pyro vil føre ham til MGP-finalen i Oslo spektrum 11.februar.

- Låten handler om å bare hengi seg til glede og la musikken forføre deg og bare ha det gøy. Det er det jeg håper folk kommer til å føle når de ser fremførelsen og hører låta. Hvis jeg får et eller annet til å krible inni folk, har jeg gjort en bra oppgave, sier Tooji til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  MTV-Tooji blir popstjerne

Se intervju med Tooji her:


[obj:media:10682]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer