Chris Hemsworth:

Fikk Hollywood-stjernens private bilder ved en feil

Elvira Nordström skulle fremkalle sine egne bilder, men endte opp med filmstjernens private.

OVERRASKELSE: Svenske Elvira Nordström skulle bare fremkalle feriebildene sine i en lokal fotobutikk i Byron Bay i Australia, da hun plutselig fikk tilbake skuespillerstjernen Chris Hemsworth sine private bilder. Foto: NTB scanpix
OVERRASKELSE: Svenske Elvira Nordström skulle bare fremkalle feriebildene sine i en lokal fotobutikk i Byron Bay i Australia, da hun plutselig fikk tilbake skuespillerstjernen Chris Hemsworth sine private bilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

21 år gamle svenske Elvira Nordström har hatt noen spennende døgn. Hun er for tiden på ferie i Australia, og i den anledning bestemte hun seg for å fremkalle noen bilder fra ferien sin på en lokal fotobutikk i Byron Bay.

Det tok ikke lang tid før Nordström fikk tilsendt bildene på mail, og innså at det slett ikke var hennes egne bilder som hadde blitt fremkalt.

FEIL BILDER: Det var ikke bildene til den svenske 21-åringen som ble tilsendt fra fotobutikken. Foto: NTB scanpix
FEIL BILDER: Det var ikke bildene til den svenske 21-åringen som ble tilsendt fra fotobutikken. Foto: NTB scanpix Vis mer
TRODDE NOEN SPØKTE: Elvira Nordström kunne nesten ikke tro det hun fikk se. Foto: NTB scanpix
TRODDE NOEN SPØKTE: Elvira Nordström kunne nesten ikke tro det hun fikk se. Foto: NTB scanpix Vis mer

På bildene var det derimot den verdenskjente stjernen Chris Hemsworth (35) og hans familie og venner som viste seg. Det er trygt å si at 21-åringen fikk seg en stor overraskelse, da hun så at det også var bilder fra den private bryllupsseremonien til Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26), blant filene hun hadde blitt tilsendt.

BRYLLUPSBILDER: Filene inneholdt også bilder av den private bryllupsseremonien til Liam Hemsworth og Miley Cyrus. Foto: skjermdump fra Instagram
BRYLLUPSBILDER: Filene inneholdt også bilder av den private bryllupsseremonien til Liam Hemsworth og Miley Cyrus. Foto: skjermdump fra Instagram Vis mer
UTROLIG: Elvira skjønte ingenting da hun fant ut at det var de private bildene til Liam Hemsworth hun hadde fått tilsendt. Foto: skjermdump fra Instagram.
UTROLIG: Elvira skjønte ingenting da hun fant ut at det var de private bildene til Liam Hemsworth hun hadde fått tilsendt. Foto: skjermdump fra Instagram. Vis mer

Var i sjokk

Til Se og Hør forteller Nordström at det første hun tenkte var at det var feil bilder hun hadde fått tilsendt, før hun så nærmere på bildene og raskt innså at det var flere kjente fjes inni bunken av over to hundre bilder.

- Jeg tenkte at det var tull, og at noen prøvde å være morsomme med meg. Men så kjente jeg igjen menneskene, og så at det var Chris Hemsworth og hans familie, og Miley Cyrus sine bryllupsbilder. Så fortsetter jeg å se gjennom de to hundre bildene, og viser kompisen min at det var sant. Det var helt sykt.

Hvordan løste du situasjonen?

- Jeg sendte en mail til fotobutikken og skrev at det ikke var mine bilder. Så delte jeg alt som hadde skjedd på instastory, og en av følgerne mine kontaktet meg og fortalte at han kjenner Chris Hemsworth sin kone, Elsa Pataky. Han fortalte at han kunne komme i kontakt med dem og forklare hva som hadde skjedd, forteller Nordström.

LEVERTE DEM TILBAKE: Elvira Nordström fikk levert de private bildene av venner og familie tilbake til skuespillerstjernen. Foto: NTB scanpix
LEVERTE DEM TILBAKE: Elvira Nordström fikk levert de private bildene av venner og familie tilbake til skuespillerstjernen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Nordström fikk hun tilsendt telefonnummeret til broren til Elsa Pataky, Cristian Prieto Medianu (27) og fikk fortalt hva som hadde skjedd, og levert tilbake bildene.

Ble oppringt av stjernen

Noen få minutter senere ringte telefonen til den svenske 21-åringen, og i den andre enden var selveste Hemsworth som ønsket å takke henne for at hun ikke spredte bildene videre.

- Det var helt uvirkelig, jeg var hjemme da han ringte og jeg hoppet opp i sofaen. Det var dårlig dekning og han hørte meg ikke så bra, så jeg var nødt til å gå ut. Jeg prøvde å være helt rolig, men man kjenner jo igjen stemmen hans og vet godt hvem han er, forteller Nordström.

BLE OPPRINGT: Chris Hemsworth ringte svenske Elvira Nordström for å takke for at hun ikke spredte de private bildene. Foto: skjermdump fra Instagram.
BLE OPPRINGT: Chris Hemsworth ringte svenske Elvira Nordström for å takke for at hun ikke spredte de private bildene. Foto: skjermdump fra Instagram. Vis mer
UVANLIG TELEFONSAMTALE: 21-åringen prøvde å være rolig, da hun snakket med skuespillerstjernen i telefonen. Foto: skjermdump fra Instagram.
UVANLIG TELEFONSAMTALE: 21-åringen prøvde å være rolig, da hun snakket med skuespillerstjernen i telefonen. Foto: skjermdump fra Instagram. Vis mer

Hva sa Chris Hemsworth?

- Han sa at han var veldig takknemlig for at jeg ikke hadde spredt bildene, og at jeg var en kjempebra person. Han var veldig glad for at bildene havnet hos meg og ikke hos noen andre. Jeg fortalte han at jeg selvfølgelig skulle levere tilbake bildene, også avsluttet jeg med å si at jeg er en stor fan av han, og da bare lo han og sa han var en stor fan av meg også, forteller en tydelig oppspilt Nordström.

NY FØLGER: Det er ikke alle som kan skryte på seg at en Hollywood-stjerne følger dem på Instagram. Foto: skjermdump fra Instagram.
NY FØLGER: Det er ikke alle som kan skryte på seg at en Hollywood-stjerne følger dem på Instagram. Foto: skjermdump fra Instagram. Vis mer

Det hele endte med at Nordström fikk en ny følger på Instagram, og det var ingen ringere enn skuespillerkjekkasen, som også der ønsket å takke 21-åringen for all hjelpen.

- Det er helt sykt, han begynte å følge meg og skrev melding til meg på Instagram og takket igjen. Han følger kun tre hundre personer, også følger han meg.

Massiv respons

I etterkant av hendelsen har svensken fått tre hundre nye følgere og flere mennesker som har tatt kontakt med henne.

- Det er mange som prøver å ta kontakt med meg og ønsker at jeg skal sende dem bildene, men jeg har dem ikke lenger.

Angrer du på at du leverte bildene tilbake?

- Nei, ikke i det hele tatt. Jeg har virkelig god samvittighet for det her. Det er mange som har skrevet til meg at jeg burde ha solgt dem, men det ville jeg aldri gjort. Nå har jeg en god tone med Chris Hemsworth og hans familie og det er uvurdelig.

Det var svenske Aftonbladet som først omtalte saken.

Heldigvis kom bildene tilbake i de rette hendene, og Hemsworth kan puste lettet ut for at de private bildene ikke kom på avveie.

Hollywood-stjernen og kona Elsa Pataky er for øvrig bosatt i Australia sammen med datteren India (6) og tvillingene Tristan og Sasha (4). Familien på fem er ofte å se på stranden i Byron Bay hvor de tilbringer kvalitetstid sammen ved å blant annet surfe eller leke seg i vannkanten.

FAMILIEIDYLL: Chris Hemsworth og kona Elsa tok seg en velfortjent fridag sammen med de tre barna sine på stranden i Byron Bay. Her er familien på fem avbildet i desember. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEIDYLL: Chris Hemsworth og kona Elsa tok seg en velfortjent fridag sammen med de tre barna sine på stranden i Byron Bay. Her er familien på fem avbildet i desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Byggeprosjekt

Stjerneparet venter for tiden på å flytte inn i sitt nye hus, som for øvrig er blitt sammenlignet med både en flyplass og et kjøpesenter. Byggeprosjektet har vakt stor oppmerksomhet, og det er flere medlemmer av lokalbefolkningen som har reagert på den enorme bygningen.

Huset har en prislapp på 8,7 millioner australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 50 millioner norske kroner.

UTSIKT: Huset ligger på en liten ås bak Seven Mile Beach, noe som sørger for en fantastisk utsikt. Foto: Splash News
UTSIKT: Huset ligger på en liten ås bak Seven Mile Beach, noe som sørger for en fantastisk utsikt. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge The Sun vil huset ha seks soverom, og samtidig inneholde et treningsrom, et damprom og et luksus-spa, samt spill- og mediarom. I tillegg er det planlagt et «infinity-pool» på husets høyeste plan, der familien på fem kan nyte en fantastisk utsikt over stranden Seven Mile Beach.

BASSENG: Til venstre i bildet (foran på huset) ser man det som skal bli et basseng. Foto: Splash News
BASSENG: Til venstre i bildet (foran på huset) ser man det som skal bli et basseng. Foto: Splash News Vis mer

Siden huset ikke er klart til å flytte inn i, har paret i mellomtiden kjøpt et nytt hjem i nærheten av Suffolk park. Her skal de tilbringe dagene før det nye massive huset står klart senere i år.

Hjemmet i Suffolk Park har en privat inngang til stranden Tallow Beach, og paret skal ha kjøpt huset for 4,3 millioner dollar i juli i fjor, ifølge The Sydney Morning Herald.

Solid ekteskap

Chris Hemsworth og Elsa Pataky møttes i 2010, og giftet seg samme år. Kort tid etter begynte de å utvide familien.

Tidligere i år uttalte Pataky at hun er stolt over at hun og ektemannen har et såpass sterkt og godt forhold.

- Vi gjorde alt veldig fort. Jeg vet ikke hvordan vi overlevde som kjærester. Vi giftet oss, og ett år etter fikk vi barn, sa hun til motemagasinet Vogue i april i fjor.

- Vi kom oss gjennom det fordi det er mye kjærlighet mellom oss. Vi har begge veldig sterke personligheter, men vi elsker hverandre så høyt, så vi får det til å fungere, fortsatte hun.

Videre innrømmet 42-åringen at forholdet deres ikke har vært problemfritt hele veien, men at dette bare er noe som har gitt dem motivasjon til å jobbe hardere.

- Jeg syntes årene våre sammen har vært fantastiske. Hvert ekteskap har sine opp- og nedturer. Man må jobbe konstant for å være i et godt ekteskap og for å holde sammen for alltid, sa den 42 år gamle trebarnsmoren, og la til:

- Chris sine foreldre har vært sammen hele livet, og det er en så nydelig ting. Familien deres er veldig sammensveiset.

LES OGSÅ: Ga kona en bursdagsgave utenom det vanlige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer