Chris Hemsworth:

Fikk Hollywood-stjernens private bilder ved en feil

Elvira Nordström skulle fremkalle sine egne bilder, men endte opp med filmstjernens private.

OVERRASKELSE: Svenske Elvira Nordström skulle bare fremkalle feriebildene sine i en lokal fotobutikk i Byron Bay i Australia, da hun plutselig fikk tilbake skuespillerstjernen Chris Hemsworth sine private bilder. Foto: NTB scanpix
OVERRASKELSE: Svenske Elvira Nordström skulle bare fremkalle feriebildene sine i en lokal fotobutikk i Byron Bay i Australia, da hun plutselig fikk tilbake skuespillerstjernen Chris Hemsworth sine private bilder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

21 år gamle svenske Elvira Nordström har hatt noen spennende døgn. Hun er for tiden på ferie i Australia, og i den anledning bestemte hun seg for å fremkalle noen bilder fra ferien sin på en lokal fotobutikk i Byron Bay.

Det tok ikke lang tid før Nordström fikk tilsendt bildene på mail, og innså at det slett ikke var hennes egne bilder som hadde blitt fremkalt.

På bildene var det derimot den verdenskjente stjernen Chris Hemsworth (35) og hans familie og venner som viste seg. Det er trygt å si at 21-åringen fikk seg en stor overraskelse, da hun så at det også var bilder fra den private bryllupsseremonien til Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26), blant filene hun hadde blitt tilsendt.

Var i sjokk

Til Se og Hør forteller Nordström at det første hun tenkte var at det var feil bilder hun hadde fått tilsendt, før hun så nærmere på bildene og raskt innså at det var flere kjente fjes inni bunken av over to hundre bilder.

- Jeg tenkte at det var tull, og at noen prøvde å være morsomme med meg. Men så kjente jeg igjen menneskene, og så at det var Chris Hemsworth og hans familie, og Miley Cyrus sine bryllupsbilder. Så fortsetter jeg å se gjennom de to hundre bildene, og viser kompisen min at det var sant. Det var helt sykt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer