Fikk hjertekramper etter TV-innspilling

- Jeg kan gå opptil fem-seks døgn uten søvn, sier Kristian Valen.

<strong>SOVER IKKE:</strong> - Jeg kan gå opptil fem-seks døgn uten søvn, og det er ikke bra, sier Kristian Valen om sitt problem. Valen jobbet 24 timer i døgnet med sitt nye TV-show. Foto: Stella Pictures
SOVER IKKE: - Jeg kan gå opptil fem-seks døgn uten søvn, og det er ikke bra, sier Kristian Valen om sitt problem. Valen jobbet 24 timer i døgnet med sitt nye TV-show. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker Kristian Valen (36) er snart aktuell med NRKs nye lørdagsunderholdning, «Valens Rikskringkasting», der han kommer med nye og elleville parodier av kjente nordmenn.

Valen har jobbet beinhardt med sitt nye TV-program, og fordi han ikke klarer å slappe av, er komikeren på jobb 24 timer i døgnet.

- Jeg har en kronisk søvnforstyrrelse som gjør at hjernen ikke skiller ut nok melatonin, som blant annet gjør at man blir trøtt. Det gjør også at mitt immunforsvar blir angrepet. Jeg kan gå opptil fem-seks døgn uten søvn, og det er ikke bra, sier Kristian Valen til Her og Nå.

Når Valen først klarer å slappe av etter en intens arbeidsperiode, får kroppen en kraftig reaksjon.

- Når kroppen min slapper av, blir jeg rett og slett syk. Jeg måtte ta kontakt med legen rett etter at jeg var ferdig med innspillingen. Da jeg fikk se resultatet av hvor bra serien hadde blitt, ble jeg rolig og avslappet. Da ble jeg også syk. Magesår, hjertekramper, søvnproblemer og stress er noe av det jeg sliter med, sier Valen til ukebladet, og understreker at det ikke er noen sykdom han sliter med.

- Det jeg har er så sjeldent at det kan kalles en antatt diagnose som jeg har lært å leve med, sier Valen til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik blir Valens nye TV-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer