<strong>HJERNESLAG:</strong> I starten av januar ble Høyre-mannen Per-Kristian Foss rammet av hjerneslag, og taleevnen ble svekket. Da han senere opptrådte på ulike TV-sendinger startet rykteflommen om han var full på TV. Foto: Stellapictures
HJERNESLAG: I starten av januar ble Høyre-mannen Per-Kristian Foss rammet av hjerneslag, og taleevnen ble svekket. Da han senere opptrådte på ulike TV-sendinger startet rykteflommen om han var full på TV. Foto: Stellapictures Vis mer

Fikk hjerneslag - ble tatt for å være full på TV

Per-Krstian Foss' svekkede taleevne etter hjerneslaget førte til rykteflom.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Høyre-politiker Per-Kristian Foss (61) fikk livet snudd opp ned da han natt til 3. januar i år ble rammet av et hjerneslag.

I kveldens «Skavlan» på NRK1 snakker politikeren ut om den dramatiske historien.

- Jeg fikk et hjerneslag, men uten å merke det selv. Min ektemann sa til meg: I dag snakker du slarvete. Du må snakke tydelig. Det gikk ikke. Så ble jeg etter hvert sendt til legen, sier Foss i programmet ifølge VG.

61-åringen kjente ingen fysisk smerte som følge av hjerneslaget, og oppsøkte derfor ikke lege før etter to dager. Foss legger ikke skjul på at han opplevde episoden som skremmende.

- Jeg ble redd. Det var første gang jeg hadde vært syk i en alder av over 60 år. Du lurer på om livet er slutt med dette, sier han i kveldens «Skavlan».

Det verste for Per-Kristian Foss er nå at han har mistet mye av taleevnen, som er svært vesentlig i hans yrke som politiker - noe som førte til rykter på twitter etter at han stilte i en rekke TV-intervjuer.

- Diksjonen min var jo ikke helt god. Det var et par som twitret. Hva er det med han? Er han full? Jeg tenkte at det ryktet ville jeg ikke ha på meg. Selvfølgelig rører jeg ikke alkohol i forbindelse med medieopptreden, sier Foss i «Skavlan» ifølge VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Høyre-leder om han ikke var homo? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer