Fikk hjernerystelse etter TV-slagsmål

Den norske programlederen gikk rett i bakken.

BASKETAK: Det går til tider hardt for seg i den nye Viasat 4-serien «Dansken og Fingern». Her er en scene fra serien. Foto: Viasat 4
BASKETAK: Det går til tider hardt for seg i den nye Viasat 4-serien «Dansken og Fingern». Her er en scene fra serien. Foto: Viasat 4 Vis mer
Se «Dansken & Fingern»s bidrag til fjorårets Rødnese-aksjon og smakebiter fra serien nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  Den tidligere «Klovner i kamp»-duoen Esben «Dansken» Selvig og Thomas «Fingern» Gullestad er kjent for å fyre av med snakketøyet på scenen, men da de to skulle teste hvem som var best til å slåss, gikk det litt for hardt for seg.

Basketaket - som er en del av de to vennenes nye program «Dansken & Fingern» på Viasat 4 - endte med at Esben fikk en hjernerystelse og Thomas brakk et ribbein.

- Jeg ble nervøs da jeg så ham gå i bakken. Vi har kjent hverandre lenge, men aldri slåss før. Heldigvis gikk alt bra, sier Thomas til Seher.no.

Esben hevder han nå føler seg helt fin etter episoden, som skjedde for flere måneder siden.

De ferske programlederne beskriver sitt nye program som en drøm som blir til virkelighet.

- Vi har praktisk talt fått et kamerateam og mulighet til å gjøre hva vi vil. Det har blitt mye testing av fysiske grenser. En dag ble vi hentet og sluppet ut i skogen med bind for øynene. Der stod det folk og plaffet løs på oss med paintball-geværer, sier duoen og ler.

Nå håper de tidligere hip-hop artistene på flere TV-jobber.

- Det har gitt mersmak ja. Vi tar gjerne en sesong til, sier de to til Seher.no.

«Dansken & Fingern» har premiere på Viasat 4 21. februar.
  Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik får du aldri se ham igjen