Fikk hjelp av Toms ekskone

Katie Holmes fikk støtte fra Nicole Kidman under det tøffe bruddet.

TUNG TID: Katie Holmes og Tom Cruise gikk nylig fra hverandre etter seks års ekteskap.  Foto: All Over Press
TUNG TID: Katie Holmes og Tom Cruise gikk nylig fra hverandre etter seks års ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har vært en vanskelig tid for Katie Holmes (33) etter at det ble kjent at hun har gått fra Tom Cruise (50). De siste ukene har eksene møtt hverandre sammen med advokater for å diskutere fordeling av formuene og omsorgretten for Suri. Nylig kom de til enighet.

En som har vært gjennom det samme er Toms andre kone Nicole Kidman, som skilte seg fra Tom i 2001. Holmes har snakket mye med Kidman og hentet styrke fra hennes erfaringer.

- De har snakket mye sammen de siste ukene. Nicole er veldig støttende. Hun har selv opplevd det, og ber Katie være sterk. Hun er en venn ikke alle vet om. Nicole har hjulpet henne, sier en kilde til Us Weekly.

Holmes har vært under mye press fordi Cruise er bekymret for at hun skal avsløre noe om hans spesielle forhold til kjendisreligionen Scientologi.

Cruise og medlemmer av Scientologikirken skal under Kidman-bruddet ha snudd parets barn Connor og Isabella mot moren, og Katie var livredd for at det samme skulle skje med datteren Suri.

- Bella og Connor forguder både sin far og Scientologi, og det er en av hovedgrunnene til at Katie vil ha aleneomsorg for Suri. Hun vil ikke ende opp som Kidman, hun vil ikke spille en birolle i livet til sin egen datter, sier en kilde nær stjernen ifølge Perezhilton.com.

Holmes har nå fått den primære omsorgen for Suri.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik var deres siste dager sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer