Chloe Cherry:

Fikk hjelp av «sugar daddies»

«Euphoria»-stjernen forteller om tiden før suksessen.

PENGEHJELP: I dag tjener Chloe Cherry sine egne penger som skuespiller. Slik har det ikke alltid vært. Foto: SplashNews.com/PicturesUSA/NTB
PENGEHJELP: I dag tjener Chloe Cherry sine egne penger som skuespiller. Slik har det ikke alltid vært. Foto: SplashNews.com/PicturesUSA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HBO-serien «Euphoria» har engasjert bredt, noe som naturligvis også har gitt forholdsvis ukjente skuespillere en kometkarriere - og nok til salt i grøten.

Det gjelder blant andre Chloe Cherry (24), som debuterte som skuespiller i rollen som Faye i den brutale ungdomsserien. Hun forteller nemlig at hun tok et forholdsvis uvanlig grep før suksessen for å få alt til å gå rundt - spesielt når det kommer til penger.

Pengehjelp

Hun fikk nemlig økonomisk hjelp av en såkalt «sugar daddy». «Sugar daddies» og «sugar babes» har de siste åra blitt et kjent fenomen, som går ut på at velstående mennesker tilbyr andre penger for sin tid.

- Jeg pleide å ha mange av dem («sugar daddies» red.anm.), forteller Cherry i podkasten til skuespiller Nick Viall, «The Viall Files».

- Å ha en «sugar daddy» er litt som dating, bortsett fra at du dater av andre årsaker, fordi de gir deg noe. Så du dater basert på det de gir til deg, forklarer hun videre.

Ifølge skuespilleren, som tidligere har hatt en karriere som pornografisk skuespiller, har hun imidlertid lagt dette på hylla nå som hun kan betale for seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer