FIKK PANIKK: -Jeg tok en HIV test for et par dager siden. Det er ikke fordi jeg tar av meg klærne hver kveld med en ny mann, men fordi når jeg er på turnè så glemmer jeg å passe på meg selv, sier Lady Gaga til ContactMusic. Foto: All Over Press
FIKK PANIKK: -Jeg tok en HIV test for et par dager siden. Det er ikke fordi jeg tar av meg klærne hver kveld med en ny mann, men fordi når jeg er på turnè så glemmer jeg å passe på meg selv, sier Lady Gaga til ContactMusic. Foto: All Over PressVis mer

- Fikk HIV-panikk etter turné

- Det er ikke fordi jeg tar av meg klærne hver kveld med en ny mann...

SEHER.NO: "Bad Romance"-stjernen Lady Gaga (23) fikk panikk etter å ha "glemt" å passe på kroppen sin på turne.

Sangerinnen tok nylig en HIV-test og en seksuell helsesjekk i New York, etter å ha stelt dårlig med kroppen sin under "The Monster Ball"-turneen.

- Jeg tok en HIV test for et par dager siden. Det er ikke fordi jeg tar av meg klærne hver kveld med en ny mann, men fordi når jeg er på turnè så glemmer jeg å passe på meg selv. Jeg går ikke til legen så regelmessig som jeg pleide, så en dag våknet jeg opp og tenkte: "Oi, jeg er i New York. Nå skal jeg dra til gynekologen min og ta en HIV-test", sier Lady Gaga til ContactMusic.

Lady Gaga - som for tiden skal være romantisk involvert med sin stylist og venn Matthew Williams - har nå gjort det til sitt eget personlige mål å gjøre det "moteriktig" for kvinner å ha sine egne kondomer, og ha beskyttet sex.

- Putt en kondom i vesken din, og du kan redde ditt eget liv, sier Gaga til MarieClaire.

Popstjernen har nylig frontet kontroversielle meninger rundt kvinner og seksualitet. Hun mener kvinner må bli mer åpne og frigjorte.

- Når en mann forteller hvor mange han har hatt seg med, er det ingen negative reaksjoner. Men når en kvinne er åpen om sin egen seksualitet, tenker folk "Hun må være en mann". Det er jo morro.

Siden i fjor høst har det versert hardnmakkede rykter om at Lady Gaga egentlig er mann eller tvekjønnet, noen hun ettertykkelig motbeviste nylig.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, Lady Gaga er kvinne!