Fikk historisk Jakten-baby

- At jeg har satt ny Jakten-rekord har jeg aldri tenkt på en gang!

HISTORISK: For under et år siden var Heidi Berg en av frierne til Kristian Akervold. Nå holder hun sin førstefødte i armene. Aldri tidligere har en deltager i «Jakten på kjærligheten» fått barn så raskt etter TV-serien. Foto: Beate Larsen/TV 2
HISTORISK: For under et år siden var Heidi Berg en av frierne til Kristian Akervold. Nå holder hun sin førstefødte i armene. Aldri tidligere har en deltager i «Jakten på kjærligheten» fått barn så raskt etter TV-serien. Foto: Beate Larsen/TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Rogalandsjenta Heidi Berg (25) og hennes kjæreste Morten Strand (30) ble foreldre til lille Sander fredag 12. november.

- Vi synes begge det er et lite mirakel at vi er blitt foreldre til en så fantastisk gutt. Begge trives kjempegodt med den nye hverdagen, og jeg klarer ikke å beskrive hvor godt det føles å være mamma. Vi har gledet oss til dette lenge, men det er ikke mulig å skjønne hvor fantastisk det er før man opplever det, sier Berg til Se og Hør.

For under ett år siden jaktet den nybakte moren på kjærligheten på TV, og allerede nå holder hun sin førstefødte i armene. Aldri tidligere har en deltager i «Jakten på kjærligheten» fått barn så raskt etter TV-serien.

- Det at jeg jaktet på kjærligheten på TV for et år siden, føles egentlig ganske fjernt. Det har skjedd så mye siden den gangen at det oppleves som mye lengre siden. At jeg har satt ny Jakten-rekord har jeg aldri tenkt på en gang! Jeg er bare utrolig lykkelig for hvordan livet er nå - med en fantastisk kjæreste og at vi har fått en frisk og flott sønn sammen, sier hun.


Etter å ha dumpet Kristian Akervold i «Jakten på kjærligheten» i fjor høst, fant Heidi seg en ny drømmemann i en sambygding. Men så ble hun kjæreste med Morten Strand (30) fra Bergen, og bare to måneder etter serien - så var Sandnes-jenta gravid.

Se bilde av de nybakte foreldrene og lille Sander i Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Jakten»-Heidi venter barn