Kjendisrestaurant i Cannes:

Fikk hilse på Beyoncé - på ferie i Cannes

Marte Krogh og Alexandra Joner ble «starstruck» da de oppdaget hvem som satt på bordet ved siden av.

PÅ SAMME RESTAURANT: Alexandra Joner, Beyoncé Knowles, Jay Z og Marte Krogh nøt et bedre måltid side om side i Cannes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør og NTB Scanpix
PÅ SAMME RESTAURANT: Alexandra Joner, Beyoncé Knowles, Jay Z og Marte Krogh nøt et bedre måltid side om side i Cannes. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør og NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popartist og danser Alexandra Joner (28) satt sammen med kjæresten Runar Vatne på restauranten La Guérite under deres ferieopphold i Cannes. På samme restaurant satt også flere kjente fjes denne tirsdagen.

- Jeg tenkte «Oi, det er jo Jay Z og kidden», og rett etterpå kom Beyoncé også! sier hun til Se og Hør.

Joner forteller at restauranten ble snudd på hodet fordi superparet Beyoncé (36) og Jay Z (48) var der.

- Det var veldig spennende. Det var jo selveste Beyoncé, hun er stor, sier Joner.

Grunnen til at ekteparet er i Europa er deres turné «On the Run Tour II». På søndag stod paret på scenen i Roma, mens de i kveld opptrer i Barcelona.

Etter alt å dømme valgte stjerneparet å lade batteriene i Cannes mellom disse to konsertene, før turnéen fortsetter gjennom sommeren.

TRAVLE: Beyoncé og Jay Z bruker ikke sommeren til å hvile på laurbærene. Her er de på scenen i London for fire uker siden, som en del av «On The Run II»-turnéen. Foto: PictureGroup/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
TRAVLE: Beyoncé og Jay Z bruker ikke sommeren til å hvile på laurbærene. Her er de på scenen i London for fire uker siden, som en del av «On The Run II»-turnéen. Foto: PictureGroup/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Fikk ikke ta bilder

Da Se og Hør møtte Alexandra Joner på sommerfesten til plateselskapet Universal Music i juni, fortalte 28-åringen at hun, til tross for mindre subtil hinting, ennå ikke har blitt fridd til av kjæresten.

- Det er fortsatt ingen ring på denne fingeren her. Det er ingen forlovelse, ingenting. Jeg har fortsatt bare en «kjip» samboer, fleipet Joner.

Det var kanskje like greit at de ikke var i Cannes på bryllupsreise, for Beyoncé har tidligere snublet over et bryllupsfølge på ferie i Italia og tatt fokuset fra bruden.

Og ikke fikk Joner eller samboeren tips til frieri fra ekteparet Beyoncé og Jay Z heller, for de gikk ikke bort for å hilse på stjerneduoen.

- Jeg følte ikke helt for det. Det var ikke lov å ta bilder med dem og jeg hadde nok ikke rukket å bli bestevenninne med henne på den korte tiden, ler Joner.

Kom i båt

Men Alexandra Joner og samboeren var ikke de eneste nordmennene som spiste på La Guérite denne tirsdagen. En annen norsk kjendis befinner seg nemlig også på ferietur på den franske rivieraen.

Fiolinist og forretningskvinne Marte Krogh (43) er på ferie i Cannes med datteren og moren sin. De lå i vannet og badet da det kom en båt. Om bord på båten var stjerneparet.

- Jeg har vært stor fan av Beyoncé så lenge jeg kan huske, sier Krogh til Se og Hør, og innrømmer at hun ble litt «starstruck».

Fikk hilse på Beyoncé

Inne på restauranten La Guérite, som ligger like ved stranden, fikk de tilfeldigvis bord rett ved siden av superstjernene.

Marte Krogh forteller at de ville prøve å la dem være i fred, men da bandet begynte å spille en av Beyoncés låter kunne de ikke dy seg:

- Da musikken hennes ble spilt, ble stemningen litt annerledes. Da benyttet vi muligheten til å gå bort, slik at datteren min fikk hilse på henne, sier Krogh.

STJERNE-STORY: Marte Krogh la ut dette bildet av Beyoncé og Jay Z på sin Instagram Story. Foto: Privat
STJERNE-STORY: Marte Krogh la ut dette bildet av Beyoncé og Jay Z på sin Instagram Story. Foto: Privat Vis mer

Krogh fikk også tatt et smugbilde av paret som hun la ut på sin Instagram Story.

Nøyaktig hva stjerneparet spiste, la verken Krogh eller Joner merke til. Men sistnevnte fikk imidlertid med seg at Beyoncé drakk rosévin.

LES OGSÅ: Røper hemmeligheten bak sitt ungdommelige ytre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer