Fikk hengepupper etter ekstremslanking

Sophie Kasaei gikk ned 4 kilo på 5 dager.

OPERERER SEG: Etter flere måneder med intens slanking må Sophie Kasaei operere brystene fordi de henger.  Foto: Hewitt / Splash News/ All Over Press
OPERERER SEG: Etter flere måneder med intens slanking må Sophie Kasaei operere brystene fordi de henger. Foto: Hewitt / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sophie Kasaei (23) ble stjerne over natten gjennom realityserien «Geordie Shore», men har også fått merke de negative sidene av berømmelsen. Gjennom kommentarer på Twitter får 23-åringen ofte høre at folk synes hun er tjukk og lite tiltrekkende.

Til slutt fikk Kasaei nok av Twitter-hetsen og dro på bootcamp på Ibiza for å få en rask start på vekttapet.Ved hjelp av beintøff kondisjonstrening, yoga på stranden og lange svømmeturer gikk Sophie ned fire kilo på fem dager. Siden har hun gått ned ytterligere 5 kilo.

Stor, lav kløft

Selv om Kasaei helst ville ha bort magefettet har også brystene blitt mindre som et resultat av all treningen. Og nå føler hun ikke lenger at hun kan gå med utringede topper fordi brystene henger.

- Det er trendy med topper som viser siden av brystene, men jeg kan ikke gå med dem fordi jeg har en stor, lav løft. Det ser ikke riktig ut, sier hun til Daily Mail.

GEORDIE SHORE: Deltagerne i "Geordie Shore" er alle partyglade briter fra Newcastle. Fra venstre: Jay Gardner, Greg Lake, James Tindale, Gary Beadle, Charlotte Letitia Crosby, Holly Hagan, Vicky Pattison og Sophie Kasaei. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
GEORDIE SHORE: Deltagerne i "Geordie Shore" er alle partyglade briter fra Newcastle. Fra venstre: Jay Gardner, Greg Lake, James Tindale, Gary Beadle, Charlotte Letitia Crosby, Holly Hagan, Vicky Pattison og Sophie Kasaei. Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press Vis mer

Opererer brystene

Nå vil hun legge seg under kniven.

- Jeg skal ta et brystløft. Jeg har gått fra en 34E til en 34D, og brystene mine henger og føles litt tomme.

Unntatt brystene, er Sophie i dag strålende fornøyd med kroppen, men hun forteller at hun har blitt svært påvirket av kroppspresset.

- Jeg ble nedstemt. Du sier til deg selv «Jeg er tjukk og stygg. Jeg er ekkel. Jeg må komme meg i form og gjøre en forandring.

De fleste negative Twitter-kommentarene kommer fra unge gutter.

- Det er aldri jentene - de er alltid veldig støttende. Unge gutter er de verste. De bryr seg ikke om å skrive «Du er feit».

LES OGSÅ: La på seg 13 kilo etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer