Fikk helse-piller av NRK-kjendis

Noman Mubashir får helsehjelp fra uventet hold under «Skal vi danse». Se video!

MINUSPOENG: Noman Mubashir fikk færrest stemmer under lørdagens «Skal vi danse», og stiller dermed med minuspoeng i neste sending. Foto: Stella Pictures
MINUSPOENG: Noman Mubashir fikk færrest stemmer under lørdagens «Skal vi danse», og stiller dermed med minuspoeng i neste sending. Foto: Stella Pictures Vis mer
Se Noman Mubashir snakke om piller og poeng nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag valgte Anders Jacobsen å trekke seg fra «Skal vi danse», etter å ha blitt operert for blindtarmsbetennelse.

Dersom deltagerne blir syke, og må stå over programmet, er de ute av konkurransen. Nå frykter andre deltagere å måtte gi etter for sykdom, og er derfor ekstra nøye med å ta vare på helsa.

Noman Mubashir (37) forteller at han tar piller for å styrke immunforsvaret under den tøffe konkurransen.

NRK-profilen har fått hjelp fra uventet hold for å holde seg frisk under konkurransen, nemlig fra sin efarne kollega i statskanalen, Dan Børge Akerø.

- Jeg tar noen piller for å holde meg frisk. Det er litt flaut, men jeg fikk dem av en som har fått dem av Dan Børge Akerø. De er store og brune og veldig bra for immunforsvaret. Kanskje det er de som holder meg frisk, sier han til Seher.no.

Mubashir, som har gått ned flere kilo som følge av danse-treningen, forteller også at han er svært opptatt av å få i seg nok mat. 

- Jeg trener og spiser både sunt og usunt. Jeg har gått ned i vekt og spiser derfor mye usunn mat.

37-åringen synes det er svært leit at Anders Jacobsen til slutt måtte gi seg som deltager i danseprogrammet.

- Jeg heiet egentlig på Anders og synes det er veldig kjipt at han røk ut, sier Noman til Seher.no.


Mubashirs dansepartner Nadya Khamitskaya tror helsa holder, og legger til at det skal mye til før noen må trekke seg.

- Situasjonen til Anders er helt ekstrem. Jeg trodde til syvende og sist at han skulle stille opp fordi han er en tøff idrettsutøver, men etter en operasjon er det helt umulig.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Reddes av Anders Jacobsen  


Se Noman snakke om piller og poeng her:
[obj:media:10145]