Anniken Jørgensen:

- Fikk han med til slutt

Influenseren røper detaljer fra bryllupsplanleggingen.

REALITYAKTUELL: Anniken Jørgensen er aktuell med serien «Girls of Oslo». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REALITYAKTUELL: Anniken Jørgensen er aktuell med serien «Girls of Oslo». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like før helgen var det premiere på den nye realityserien «Girls of Oslo», som følger et gryende vennskap mellom influenserne Anniken Jørgensen (27), Sophie Elise Isachsen (28), Nora Haukland (25) og Isabel Raad (29).

Under innspillingen var de tre førstnevnte jentene i forhold, som også blir omtalt i serien - men Jørgensens kjæreste, Theo Engelstad, er imidlertid den eneste som selv medvirker i serien.

GODT BETALT: «Girls of Oslo»-aktuelle Isabel Raad er en aktiv snapper, og viser gjerne frem sin luksuriøse livstil på plattformen. Og nettopp det gir gode penger i kassa. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Influenseren forteller overfor Se og Hør at det ikke var noe alternativ at det ikke skulle bli sånn.

- Det ble veldig naturlig fordi han er manageren min og vi jobber sammen. Først sa han «nei, det er uaktuelt det, skjer ikke», men da sa jeg bare det måtte han. «Vi er en pakkedeal og sånn er livet mitt. Skal du jobbe med meg så må du nesten bare bli med». Så jeg fikk han med til slutt.

I serien blir det naturligvis en del snakk om bryllup, i og med at Jørgensen og Engelstad er forlovet. På skjermen kan det imidlertid virke som at førstnevnte ikke er like giret på å stå hvit brud som det man forventer at kommende bruder er.

PAR: Anniken Jørgensen og forloveden Theo Engelstad. Foto: Andread Fadum / Se og Hør
PAR: Anniken Jørgensen og forloveden Theo Engelstad. Foto: Andread Fadum / Se og Hør Vis mer

27-åringen virker faktisk så usikker at de andre jentene setter spørsmålstegn til om hun i det hele tatt vil gifte seg. Overfor Se og Hør avkrefter hun derimot mistankene.

TÅRER: Det tar ikke lang tid før det oppstår en noe ubehagelig situasjon i «Girls of Oslo» når jentene er samlet på vors hos Anniken Jørgensen. Vis mer

- Det virker veldig som at jeg ikke vil gifte meg, men jeg vil det. Jeg tror jeg bare har vært usikker fordi det føles så voksent, og jeg vil ikke stresse med det. Men det virker som at alle andre vil at jeg skal gifte meg, da, ler Jørgensen.

Engelstad gikk ned på ett kne i mai i fjor, og influenseren kan avsløre at planleggingen er i gang.

- Jeg skal fullføre det jeg har begynt på. Jeg kan ikke bli hun som har vært forlovet i seks år, det er kjipt - så jeg må få ut fingeren.

- Vi har begynt planleggingen. Vi har vært på litt forskjellige «venues» og vi har satt en dato. Jeg vil ikke si nøyaktig når, men det er i slutten av sommeren. Det er meg og Märtha tydeligvis, fleiper 27-åringen.

BLE MED: Sophie Elise prøvde å få klippet bort en sekvens fra den første episoden av «Girls of Oslo». Video: Prime Video / Rød Løper. Vis mer

Tidligere i år ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (52) og Durek Verrett skal gifte seg i Geiranger 31. august neste år.

Et annet tema som også blir tatt opp i serien er hvorvidt de ønsker seg barn, noe Jørgensen kan fortelle at hun ikke gjør.

- Man skal aldri si aldri, men det er ikke noe jeg er klar for ennå. Nå må jeg først gifte meg, også får vi se hva som skjer, sier influenseren til Se og Hør.

LES OGSÅ: Gift og skilt på ti måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer