«Real Housewives of Beverly Hills»-Camille:

Fikk halve pensjonen til ektemannen etter skilsmisseoppgjøret

Ifølge People er pensjonsfondet på underkant av 3,5 millioner norske kroner.

DELTE LIKT: Etter flere år med et bittert skillsmisseoppgjør, er det nå kjent at Camille Grammer får halvparten av pensjonsfondet til eksmannen Kelsey Grammer. Foto: NTB Scanpix
DELTE LIKT: Etter flere år med et bittert skillsmisseoppgjør, er det nå kjent at Camille Grammer får halvparten av pensjonsfondet til eksmannen Kelsey Grammer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I en årrekke har Camille Grammer (49), kjent fra den amerikanske realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», og Kelsey Grammer (62), kjent som den stilige Dr. Frasier Crane i TV-serien «Frasier», møttes i retten etter at de bestemte seg for å skilles i 2011.

Paret var gift i drøye 13 år, og etter seks år med bitter skilsmisseoppgjør, skal retten nå ha kommet frem til at Camille får halvparten av pensjonen til sin tidligere ektemann.

Det skriver People, som har fått tilgang på rettsdokumentene.

Ifølge dokumentene skal pensjonsfondene til Kelsey være på 401 000 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 3,5 millioner kroner.

Sammen har duoen barna Mason Olivia (16) og Jude Gordon (13). Kelsey på sin side har fem andre barn fra tidligere forhold.

Bitter strid

I løpet av de siste årene har duoen skapt store overskrifter med sitt turbulente skilsmisseoppgjør, hvor omsorgsretten for barna også har vært ett av de betente temaene.

- Hun har sagt flere stygge ting til meg. Det er ikke så ille at hun sier det offentlig, men jeg vil ikke at barna skal høre det. Hun har til og med sagt at jeg ikke vil ha datteren min, da ble jeg forbannet, uttalte Kelsey i et intervju med «Piers Morgan Tonight» i 2011.

I samme intervju hevdet han også at Camille bare hadde giftet seg med ham på grunn av stjernestatusen.

Saken fortsetter under:

SKILT: Camille Grammer og Kelsey Grammer var gift i 13 år, før det ble slutt i 2011. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Camille Grammer og Kelsey Grammer var gift i 13 år, før det ble slutt i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Frasier hadde et fantastisk liv, men Kelsey Grammer er annerledes. Jeg tror hun giftet seg med meg fordi jeg var Frasier, uttalte han.

Mistet barnet

Kun to uker etter at duoen skilte seg giftet Kelsey seg på nytt med filmprodusenten Kayte Walsh (35).

Hun ble gravid, men kort tid etter mistet hun barnet. Også da gikk Kelsey hardt ut mot ekskonen igjen.

- Hun sa at det var karma at vi mistet barnet vårt. Det var det som har såret meg mest, sa han den gang til Piers Morgan.

Saken fortsetter under:

NY KONE: Kun noen uker etter skilsmissen med Camille Grammer, giftet Kelsey seg på nytt med Kayte Walsh. Foto: NTB Scanpix
NY KONE: Kun noen uker etter skilsmissen med Camille Grammer, giftet Kelsey seg på nytt med Kayte Walsh. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I dag er fortsatt duoen gift, og ifølge People har Camille bekreftet denne uken at også hun har funnet lykken på nytt med advokaten David C. Meyer.

Ifølge nettsiden har paret datet i et år etter at de møttes i Malibu hvor Camilles forlovede bor.

Ble slått av kjæresten

Før Camille kunne avsløre den gledelige nyheten, har hun opplevd alt annet en lykke i kjærlighetslivet etter skilsmissen med Kelsey.

I 2013 kom det nemlig frem at realitystjernen ville anmelde sin daværende kjæreste Dimitri Charalambopoulos.

Ifølge kilder til Radaronline den gang, skal ekskjæresten ha slått Camille på et hotell i Houston, fire dager etter han hun ble operert for livmorkreft.

Den gang la også Camille ut kryptiske meldinger på Twitter hvor hun skrev at hun fryktet sitt eget liv.

«Sjokkerende info vil komme ut senere i dag. Kvinner som er blitt fysisk misbrukt skal ikke tvinges til å holde munnen lukket», sto det.

Ingen spesifikke navn ble nevnt, men ifølge Radar Online hevdet kilder at det var snakk om den daværende kjæresten til Camille.

LES OGSÅ: Emil Hegle Svendsen og Samantha Skogrand utsetter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer