Fikk guttekjæreste etter Robinson

- Jeg har det veldig bra om dagen, sier utstemte Bjørnar Fåfeng Rødal.

FIKK KJÆRESTE ETTER ROBINSON: - Hadde jeg ikke røket ut av Robinson, hadde jeg ikke møtt mannen som i dag er min kjæreste, sier Bjørnar Fåfeng Rødal. Foto: TV3
FIKK KJÆRESTE ETTER ROBINSON: - Hadde jeg ikke røket ut av Robinson, hadde jeg ikke møtt mannen som i dag er min kjæreste, sier Bjørnar Fåfeng Rødal. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Etter en dramatisk duell mot David Sandem, måtte Stavanger-mannen Bjørnar Fåfeng Rødal (29) søndag forlate realityserien «Robinson-ekspedisjonen» på TV3.

De to måtte kjempe om å få bli igjen i ekspedisjonen etter at deltakerne hele episoden måtte konkurrere på to-manns lag.

- Det var «bad luck» for meg å havne på lag med David. Vi regnet med at mange ville stemme på oss for å få en eller to av de sterkeste ut av ekspedisjonen.

- Å ryke ut for David var imidlertid ikke noe nederlag. Jeg hadde femti prosent sjanse,  men klarte det ikke. Jeg har ikke noe mot noen av de andre deltakerne i dag, sier han til Seher.no.

Fikk kjæreste
Bjørnar - som var åpen om at han er bifil da han kom inn halvveis i ekspedisjonen med tre andre vestlendinger - brukte ikke lang tid på å deppe over Robinson-exiten.

Etter at han kom hjem fra innspillingen i Malaysia møtte han nemlig en mann, som i dag er blitt hans kjæreste.

- Han er glad i å være ute i naturen som meg. Jeg har det veldig bra om dagen. Hadde jeg ikke måttet forlate Robinson så tidlig, hadde jeg vel ikke møtt han. Så det var hell i uhell, sier han til Seher.no.

Bjørnar hevder han ser etter forskjellige ting i gutter og jenter.

- Hvis jeg er sammen med en gutt, vil jeg ha en som er skikkelig mann, og hvis jeg er sammen med en jente ser jeg etter en som er kvinnelig.

- Når man er sammen med en gutt, blir nok forholdet også mer kameratslig, sier han.

- Levde i min egen boble
Bjørnar - som til daglig jobber i offshoreindustrien - tror ikke han kunne gjort så mye annet for å bli værende på Robinsonøya.

- Jeg levde nok litt i min egen boble og gjorde ikke så mye for å bli kjent med de andre. Jeg er ikke arrogant, men tror jeg ble så fokusert på konkurransene videre at jeg ikke tenkte så mye på slikt. Men jeg føler at jeg var meg selv, noe annet ville vært unaturlig.

- Jeg angrer ikke på at jeg meldte meg på «Robinsonekspedisjonen», selv om jeg ikke vant. Premiepengene tenkte jeg faktisk aldri på, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet jobb på grunn av nakenbilder