Andreas «Tix» Haukeland:

Fikk gigantisk skattesmell

- Jeg har ingenting å klage over.

BAKSMELL: Andreas Haukeland fikk tilsynelatende en kjempesmell på skatten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BAKSMELL: Andreas Haukeland fikk tilsynelatende en kjempesmell på skatten. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Andreas Haukeland (29), for mange kjent som «Tix», fikk tilsynelatende en høyere baksmell på skatten enn mange andre i år.

Det røper han selv i en video på TikTok.

«5.519.095 kroner i skattesmell» skrev artisten i en video han nylig delte på videpolattformen. I videoen filmer han seg selv mens han tilsynelatende sjekker skattemeldingen. Under videoen skriver han «På tide å pante flaskene i garasjen...».

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Overfor Nettavisen forteller 29-åringen at forklaringen på den store baksmellen er noe så enkelt som «å ikke betale skatten». Videre sier han at han var forberedt på det, og dermed ikke fikk et stort sjokk som følge av en baksmell på over fem millioner kroner.

- Men det er bare å utsette skatten litt, og da får man en smell i stedet. Men så er smellen verdt det fordi man har investert pengene godt i mellomtiden, sier han.

I intervjuet kommer det frem at artisten ikke har noe imot å betale skatt, og han forteller at han mener at jo mer man betaler i skatt, jo bedre er det.

- Ja, skatt er dritirriterende, men så tenker jeg at jeg har vokst opp i 20 år før jeg hadde min egen inntekt. Og i de 20 årene har jeg bare vært en kostnad for både familie og staten. Jeg har ingenting å klage over, jeg skylder Norge mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer