Matthew Morrison:

Fikk fyken: - Har ingenting å skjule

Svarer etter at anklagene haglet.

FORSVARER SEG: Matthew Morrison må forsvare seg etter å ha fått sparken som dommer. Foto: David Fisher/REX/NTB
FORSVARER SEG: Matthew Morrison må forsvare seg etter å ha fått sparken som dommer. Foto: David Fisher/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller og danser Matthew Morrison (43) er i hardt vær for tiden.

Morrison, best kjent fra serien «Glee», ble i forrige uke sparket fra jobben som dommer i konkurranseprogrammet «So You Think You Dance».

Detaljene rundt hvorfor han måtte forlate programmet var først uvisst, men en kilde til People har senere avslørt at skuespillerens exit fra konkurransen skal skyldes upassende oppførsel.

Ifølge kilden gjelder det ikke fysisk kontakt, men at 43-åringen skal ha oppført seg upassende over melding til en kvinnelig deltaker.

«Hun følte seg ukomfortabel av hans meldinger og gikk til produsentene, som så fikk Fox involvert. Han ble sparket etter at de gjorde en egen etterforskning», forteller kilden til People.

Ville bare hjelpe

Forrige uke tok Morrison til Instagram for å forsvare seg selv.

- Det er veldig synd at jeg må sitte her og forsvare meg selv og familien min mot usanne påstander, men jeg har ingenting å skjule. Så for å være transparent, vil jeg lese den ene meldingen jeg sendte til en danser i programmet, forteller han i videoen.

Uten å vise den mye omtalte meldingen, leste han deretter opp hva han tilsynelatende skal ha skrevet.

SPARKEN: Sportskommentator og tidligere basketballspiller fikk sparken av TV-kanalen etter å ha gått live på Instagram. Video: Se og Hør. Vis mer

«Hei, det er Matthew. Hvis du ikke har noe imot det så ville jeg elsket å ha fått nummeret ditt for å snakke om noen ting», er det som skal ha stått i meldingen.

Videre hevder han at meldingen ble sendt med beste hensikt, ettersom han ville hjelpe deltakeren med å skaffe seg jobb som en koreograf.

Morrisons kone, Renee Puente (37), tar mannen i forsvar og har delt videoen videre på sin Instagram.

«Sladder og ondskapshet er gift som har trengt inn i samfunnet vårt og på en eller annen måte har folk glemte sin sanne natur - kjærlighet og medfølelse», skriver hun under videoen.

Ettersom auditionene er spilt inn tidligere i år, vil 43-åringen fortsatt være å se på skjermen ut juni. UsWeekly melder at Leah Remini vil ta over dommerrollen de resterende episodene.

LES OGSÅ: Nå bryter hun tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer