Vendela Kirsebom fyller 50 år:

Fikk frokost på senga av eksmannen og døtrene

- Jeg hadde en super morgen, røper supermodellen.

KOSELIG OVERRASKELSE: Supermodell og jubilant Vendela Kirsebom (ytterst t.v.) fikk en overraskende start på 50-årsdagen. Døtrene - og eksmannen Olaf Thommessen - stilte opp med frokost og bursdagssang på senga. Foto: Privat
KOSELIG OVERRASKELSE: Supermodell og jubilant Vendela Kirsebom (ytterst t.v.) fikk en overraskende start på 50-årsdagen. Døtrene - og eksmannen Olaf Thommessen - stilte opp med frokost og bursdagssang på senga. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag 12. januar er 50-årsdagen til den norsk-svenske supermodellen og tv-profilen Vendela Kirsebom.

I et stort intervju Seoghør.no gjorde med henne like før jul, fortalte Vendela at hun syntes det var rart å skulle fylle 50 år.

- Jeg trives med livet mitt og jobben. Det begynner å bli ganske «okey» å være Vendela, for det har det ikke alltid vært. Man har vært gjennom sine oppturer og nedturer, for å si det sånn, sier hun i intervjuet, og fortsetter:

- Hvor lenge har man igjen, liksom? Plutselig kan det skje noe. Det er litt rart å føle på at man er nærmere slutten enn begynnelsen, forklarer hun.

- En enorm omveltning

I et personlig innlegg supermodellen har skrevet på bloggen sin i anledning 50-årsdagen, røper Vendela at hun faktisk har gruet seg mye til jubileet.

Tobarnsmoren forteller i innlegget at hun har kviet seg litt for å snakke om det «runde tallet».

«I dag fyller jeg femti. Jeg har mange tanker og har stresset mye over dette i lang tid. De to sifrene føles som en enorm omveltning jeg ikke er helt klar for, selv om de ikke er mer enn to siffer. Jeg må innrømme at jeg ikke trives helt med å bli 50 – det er litt vanskelig å snakke eller skrive om det. Jeg har prøvd å unngå henvendelser fra media og fra venner. Det er slitsomt og utrolig rart. Jeg er den jeg føler jeg alltid har vært, bare en eldre variant.»

I innlegget legger den ferske 50-åringen til at hun føler hun nå åpner et nytt kapittel, og at det føles skremmende.

Overrasket av døtrene og eksmannen

At det «Farmen Kjendis»-aktuelle modellikonet kunne tenke seg at den store dagen passerte i stillhet, ble også tydelig da Dagbladet spurte henne om nyttårsforsetter for 2017.

- Jeg vil bli flinkere til å reise med venner, og selv om jeg egentlig ikke vil feire bursdagen min, har jeg veldig lyst til å ta med vennene mine til Tyrkia denne sommeren, fortalte hun ved juletider.

Torsdag morgen var det uansett noen som gjorde litt stas på jubilanten.

FORNØYD: Vendela satte stor pris på at 50-årsdagen ble innledet sammen med døtrene og deres far, eksmannen Olaf Thommessen. Foto: Privat
FORNØYD: Vendela satte stor pris på at 50-årsdagen ble innledet sammen med døtrene og deres far, eksmannen Olaf Thommessen. Foto: Privat Vis mer

Vendela har døtrene Julia og Hannah med eksmannen Olaf Thommessen (50), og alle tre sørget for at hun fikk en flott start på 50-årsdagen.

- Jeg hadde en super morgen. Jeg våknet til sang fra døtrene mine, og Olaf kom på døra med croissanter. Jeg ble veldig overrasket og veldig glad, skriver Vendela begeistret i en tekstmelding til Seoghør.no.

På to «selfier» Vendela deler fra bursdagsfrokosten, kan man se både deilige morgenkåper, hennes to døtre, croissanter og eksmannen på «sengekanten».

Ble møtt av et hav av blomster

ÅPNER OPP: Tidligere supermodell Vendela Kirsebom forteller om møtet med verdensstjernen George Clooney, og avslører at hun valgte en annen mann foran ham. Video: TV 2 Vis mer

Vendela Kirsebom ble for alvor verdenskjent da hun var på forsiden av Sports Illustrateds badedrakt-utgave i 1993.

Og som supermodell har hun opplevd mange ting de fleste bare kan drømme om.

Nå mimrer hun tilbake til noen av de mest glamorøse og minnerike bursdagene hun har hatt så langt:

«Som 20-åring var jeg på Maldivene med italienske Vogue, og opplevde magien i å ligge på en hvit sandstrand og se på stjernene. Da jeg fylte 25 ble jeg skikkelig feiret av hele Elizabeth Arden-teamet. Jeg ankom Four Seasons i LA, åpnet hotelldøren og ble møtt av et hav av blomster. Det var ikke mulig å sitte på stolene, legge seg i sengen eller bevege seg på gulvet. Det føltes nesten som en scene i en dårlig romantisk komedie, men var samtidig helt fantastisk», skriver Vendela i blogginnlegget.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt «Skam»-Chris i ny musikkvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer