FIRE FORSVINNER I KVELD: Fire av de single bøndene Eva Kindahl (38), Jan Erik Kjær (41), Louise Gjør (29), Calle Breen (49), Cecilie Hansen (38), Kristian Akervold (32), Kirsten Marie Lynum (26) og Clas Kvisler (35) må ikveld ta farvel med Katrine Moh Foto: TV 2
FIRE FORSVINNER I KVELD: Fire av de single bøndene Eva Kindahl (38), Jan Erik Kjær (41), Louise Gjør (29), Calle Breen (49), Cecilie Hansen (38), Kristian Akervold (32), Kirsten Marie Lynum (26) og Clas Kvisler (35) må ikveld ta farvel med Katrine Moh Foto: TV 2Vis mer

Fikk frierbrev fra skolevenninne

"Jakten"-bonden har ikke sett "nabo-frieren" på nesten 30 år...

SEHER.NO: Mandag kveld er det sesongpremiere på "Jakten på kjærligheten", og i den første episoden før vi svaret på hvilke fire bønder hele Norge får muligheten til å følge utover høsten når programleder Katrine Moholt tar turen til de åtte gårdene for å levere ut alle brevene som har flommet inn fra kjærlighetshungrige friere.

Én av de håpefulle, Clas Kvisler (35), ble mildt sagt overrasket da han åpnet ett av brevene han fikk tildelt. Én av Skiptvedt-bondens friere, Aina Korsvoll, er nemlig fra samme bygd som ham selv, og gikk i parallell-klassen hans så langt tilbake som i 1980 og 1981 - under tiden i 1. og 2. klasse på barneskolen.

Til Seher.no avslører Kvisler at han ikke har sett Korsvoll på nærmere 30 år, selv om hun bor bare seks kilometer unna ham selv. I en bygd med 3.300 innbyggere...

- Jeg følte egentlig ikke noe spesielt da jeg åpnet det brevet, selv om det selvfølgelig er spennende at én i den samme kommunen skriver til meg. Men det er klart, det er tøft gjort å skrive til naboen! humrer han.

Ifølge Kvisler kjente de hverandre heller ikke godt da de gikk på samme skole tidlig på 1980-tallet.

- Nei, vi gjorde ikke det. På den tiden var vi jo også pene. Det merkelige er jo uansett at jeg ikke har sett henne her, mens hun tydeligvis har sett meg på butikken, sier 35-åringen, som er spent foran "Jakten på kjærligheten"-premieren mandag kveld.

- Jeg har jobbet i hele dag, men reklamen for programmet har jo runget ut av radioen min nesten hvert kvarter, sier han til Seher.no.

Eva Kindahl (38), Jan Erik Kjær (41), Louise Gjør (29), Calle Breen (49), Cecilie Hansen (38), Kristian Akervold (32), Kirsten Marie Lynum (26) og nevnte Clas Kvisler (35) er de åtte bøndene som kjemper om en videre TV-høst.

Om Clas Kvisler blir én av de fire - det ser du på TV 2 mandag klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  - Jeg er ikke spritbonden!