FIKK FRIERBREV: - Jeg tror hun gjorde det i beste mening, sier Tom André Tveitan om 12-åringen som prøvde å koble ham opp med sin mor. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FIKK FRIERBREV: - Jeg tror hun gjorde det i beste mening, sier Tom André Tveitan om 12-åringen som prøvde å koble ham opp med sin mor. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Fikk frierbrev fra 12-åring

- Hun ville spleise meg med moren, sier Robinson-Tommen.

SEHER.NO: Å få frierbrev i postkassa eller via e-post skjer til og med kjendiser som er godt gift - blant annet "Skal vi danse"-utstemte Siri Kalvig.

Men at barn tar kontakt for å gifte bort moren sin, er noe mer spesielt...

- Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro, sier Robinson-deltakeren Tom Andre Tveitan, da han 13. oktober åpnet innboksen sin på nettsamfunnet "Nettby".

Ville spleise moren
"Pliss les.. :D Jeg så deg på TV med mamma, Da jeg plutselig sa - Hm, er ikke detta no for deg da? Jeg synnes han ser ut til å være ordentlig fyr jeg da..?! Da svarte mamma, - Ja kanskje det .. :D + at han er SINGEL! :O (...) Hun er 37 år, Høy og slank, Jeg er 12 (Datra)
Så har vi 2 dyr hjemme og kjempe gigga hus.. :-D",
står det i mailen som er lagt ut i anonymisert versjon på Tveitans blogg (ekstern lenke).

Tveitan hevder han har fått flere hundretalls henvendelser på både epost, Facebook og SMS etter at "Robinsonekspedisjonen" begynte å gå på TV 3.

- Som regel er det bare folk som vil si hei og si "bra jobba", men det dukker jo også opp en del fra henvendelser fra damer som vil at vi skal møtes. Men dette er nok den mest spesielle e-posten jeg har fått, sier han til seher.no

Ville banke på døra
Overraskelsen ble ikke mindre da den unge avsenderen i e-posten avslører at hun sammen med moren hadde satt seg i bilen etter at Robinson-episoden var over, for å ringe på døra hans i Sandefjord.

Men paret måtte gjøre vendreis etter at adressen de fant på nettet var feil.

"- Vi så på adressen, Og Kjørte dit med engang.. :D Klokka hadde da blitt 11.00 på Kvelden..
Vi kjørte og fant fram.. Så så vi huset med en gammel bil, Som var parkert..
Jeg gikk å så på posKassen om etternavnet stemte.. Men det gjorde det ikke.. ,"
skriver hun i frierbrevet.

Tveitan er ikke skremt med over at han nesten fikk fremmede på uventet besøk, men velger å ta e-posten med et smil. Han hevder han ikke ble fristet til å si ja til tilbudet fra den unge Kirsten Giftekniv.

- Ikke interessert
- Jeg sendte svar at jeg tvilte på om moren hennes visste om mailen. Hvis hun gjorde det så ville jeg ikke møte henne, fordi det er litt rart å kommunisere via en 12-åring. Jenta har sikkert gjort det i beste mening. Men jeg hadde ikke syntes det var moro om min egen datter hadde prøvd å koble meg til andre uten at jeg visste om det, sier Tommen - som har to døtre på 13 og 3 år fra tidligere forhold.

At den ukjente beundreren hevder hun har hørt ham bli beskrevet som en "partyløve" tar han også med godt humør.

- Det er hyggelig å ta seg en fest, men jeg liker å gå turer i skogen også jeg, sier friskusen, som er den eneste igjen fra det opprinnelige lag Sør i "Robinsonekspedisjonen".

Møter helst folk ute
 Tveitan  - som jobber som DJ i Sandefjord - innrømmer imidlertid at han foretrekker å lete etter kjærestekandidater ute på byen.

- Jeg liker meg når det er sosialt, men man skal jo aldri si at man aldri vil møte noen på andre måter heller. Men etter at "Robinsonekspedisjonen begynte på TV, surrer det jo i bakhodet om folk vil møte meg for den jeg er. Jeg tror for eksempel at mange av de som tar kontakt på Facebook og helst vil vise for andre at de er venn med noen som er på TV, sier han.

For den single 38-åringen er personlige egenskaper viktigere enn utseendet når han skal beskrive drømmekjæresten.

- Hun må ha humor, selvironi og være glad og blid. Men om det er brunetter eller blondiner spiller ingen rolle, smiler han til seher.no.

"Robinson Ekspedisjonen" sendes på TV3 søndager kl. 20.00.
Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Lette som ørner etter sneiper


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.