BLE SELVOPPTATT: - Årsaksforholdet er sammensatt, men jeg ble nok en smule selvopptatt under og etter programmet, forteller den tidligere «Farmen»-deltageren Snorre A. Rotbæk. Foto: TV 2
BLE SELVOPPTATT: - Årsaksforholdet er sammensatt, men jeg ble nok en smule selvopptatt under og etter programmet, forteller den tidligere «Farmen»-deltageren Snorre A. Rotbæk. Foto: TV 2 Vis mer

Fikk fortalt at forholdet ville ryke

«Farmen»-deltageren måtte betale kjendistilværelsens pris.

Publisert
SEHER.NO: I 2004 var Snorre A. Rotbæk (39) en av deltagerne i «Farmen» på TV 2. Rotbæk gikk helt til topps i programmet, men måtte betale den nye kjendistilværelsens pris, skriver VG.
 
- Under forberedelsene ble vi fortalt at nesten alle forhold ryker når en av partene blir med i et realityprogram. Det stemte for min del, forteller 39-åringen, som er bosatt utenfor Sandviken i Bergen, til VG.

Det gikk fem år før Snorre og samboeren flyttet fra hverandre. Da hadde de to totalt vært sammen i 13 år.
 
- Årsaksforholdet er sammensatt, men jeg ble nok en smule selvopptatt under og etter programmet, forteller han til avisen.
 
Silje Trosten Johnsen, som i fjor deltok i den samme serien, opplevde også at det ble slutt med kjæresten hun hadde hatt gjennom tre år etter å ha vært på TV over lang tid. Men selv mener hun at årsaken ikke bare var «Farmen».

- «Farmen» gjorde noe med meg. Da jeg kom tilbake hadde jeg vært gjennom et intenst eventyr, mens hverdagen hadde gått sin vante gang for kjæresten min. Det ble et sprik mellom oss. Men jeg vil ikke si at det var utelukkende på grunn av «Farmen», sier hun til VG.

Sesongpremieren av «Farmen» ser du på TV 2 mandag klokka 20.00.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-ekteparet møtes bare i helgene!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer