Fikk første filmjobb på 15 år

Overraskende comeback for Whitney Houston.

SKANDALESTJERNE: Houstons ville livsstil med narkotika og festing har de siste årene skapt flere negative overskrifter enn positive. Foto: All Over Press
SKANDALESTJERNE: Houstons ville livsstil med narkotika og festing har de siste årene skapt flere negative overskrifter enn positive. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har gått mer enn 15 år siden Whitney Houston (48) spilte i en stor Hollywoodproduksjon. Nå er hun tilbake med en rolle i kommende «Sparkle».

Siste filmsprell fra Houston var i 1996- produksjonen «Preacher's Wife». Og mange fans synes nok det er morsomt med et gjensyn, ikke minst motspilleren og artisten Jordan Sparks.

- Hun var så kul å jobbe med, og veldig moderlig overfor meg, sier den tidligere vinneren av «American Idol» som debuterer på film i denne nyversjonen av en film fra 1976.

Hun legger til: - Dersom det så ut som jeg trengte noe, så kom hun bort og spurte: «Har du det bra?»

Houston selv er ikke noe mindre begeistret. - Noe av det som gjør det så gøy å lage film, er definitivt kostymer og hårstyling, sier hun om filmen som har handling til 1963. Hun legger til: - Vi hadde en storartet garderobe og flinke hår- og makeupassistenter. Jeg elsket å bære disse klærne.

Filmen handler om et knippe søsken som synger samt utfordringene de stilles overfor når de plutselig opplever et gjennombrudd. Filmen får amerikansk premiere i august.  
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slo seg vrang på flyet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer