FIKK STRENG BESKJED: - Jeg har fått beskjed fra øverste hold i Norge om at jeg ikke får lov til å danse med utringing som går helt ned, forteller Hallvard Flatland. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK STRENG BESKJED: - Jeg har fått beskjed fra øverste hold i Norge om at jeg ikke får lov til å danse med utringing som går helt ned, forteller Hallvard Flatland. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Fikk forbud mot dyp utrigning!

TV-kjendisen har fått en noe spesiell kommando fra norske myndigheter.

Se videointervjuet med Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdagens "Skal vi danse" ble dramatisk. Først ved at Triana Iglesias'
dansepartner Tobias Karlsson fikk skulderen ut av ledd midt under dansen, deretter ved at Elin Tvedt - noe overraskende - var kvinnen som måtte forlate parketten.

Like dramatisk ble det derimot ikke for Hallvard Flatland (52) og hans partner, Alexandra Kakurina. Det danseglade paret imponerte nemlig nok en gang på parketten, og Christer Tornell uttalte om Flatland at han er "som en skål med snop".

Forrige lørdag fikk publikum og TV-seerne se en av de andre deltagerne, Carsten Skjelbred, i en meget utringet, hvit blondeskjorte. Like etterpå sa Hallvard Flatlands datter, Katarina, til Seher.no at han gledet seg til å se pappa i den samme skjorta.

- Jeg gleder meg jo til å forhåpentligvis se ham i en sånn skjorte som Carsten Skjelbred, sa hun da.

Foreløpig har ikke det skjedd. 52-åringen har nemlig vært langt, langt unna å blotte brystet. Akkurat det har han heller ingen planer om å gjøre med det aller første.

- Jeg har fått beskjed fra øverste hold i Norge om at jeg ikke får lov til å danse med utringing som går helt ned. Denne personen har også sagt at dersom noen prøver å få en slik på deg, da skal du bare bruke det som et argument - om at fra toppen i Norge har du beskjed om ikke å danse i bar overkropp.

- Hvem har gitt deg denne kommandoen, Hallvard?

- Det er en vel bevart hemmelighet, men jeg kan si så mye som at det er en dame, smiler han.

- Utelukker du alle mulige former for utringning denne høsten?

- Ja, hvis jeg skal følge styrende myndigheter i dette landet, så må jeg vel det. Da kan jeg nok ikke strekke meg lenger enn jeg har gjort hittil. Men vi får se da, det kommer litt an på hvilke danser vi skal danse, og det er ikke jeg som bestemmer - det er denne kvinnen her som bestemmer alt, forteller Hallvard Flatland, mens Alexandra Kakurina tar plass ved siden av ham.

Og Kakurina er full av lovord rundt sin dansepartner.

- Han er fantastisk! Vi har blitt så gode venner, og jeg koser meg masse, sier hun til Seher.no.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på
seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Det blir godt å få mamma hjem
 
Se videointervjuet med Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina her:

[obj:media:8052]