STRENG MOR: Rihanna fikk ikke lov til å gå på date med gutter før hun var 16 år. Foto: REX/Thulani Mbele/Gallo Images/All Over Press
STRENG MOR: Rihanna fikk ikke lov til å gå på date med gutter før hun var 16 år. Foto: REX/Thulani Mbele/Gallo Images/All Over PressVis mer

Fikk forbud mot å date

Rihannas mor ga popstjernen klar beskjed.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihanna (25) er en av verdens mest populære kvinner og mange menns drømmedame.

Men slik har det ikke alltid vært for skjønnheten fra Barbados.

SUPERSTJERNE: Rihanna er en av verdens aller største popstjerner. Foto: All Over Press
SUPERSTJERNE: Rihanna er en av verdens aller største popstjerner. Foto: All Over Press Vis mer

I et nytt intervju forteller sangeren at ingen gutter var interessert i henne i tenårene. Rihanna fikk heller ikke lov av moren til å date gutter før hun var 16 år. Selv da var moren ekstremt streng når det gjaldt datterens valg av potensielle kjærester.

- Jeg fikk ikke lov til å date. Når jeg var 13 år sa moren min til meg: « Du kan ha kjæreste når du er 16!». Når jeg ble 16 år sa hun: «Det har jeg aldri sagt! Det er faktisk når du blir 40 år!», sier Rihanna ifølge Contactmusic.com.

Det at Rihanna ikke fikk lov til å ha noen kjæreste var derimot ikke noe problem for «Pour It Up»-stjernen. Ifølge Rihanna hadde hun komplekser når det kom til hennes flate bryst og myggspiste hud, og var så sjenert at ingen gutter var interessert i henne.

- Det var en forferdelig kombinasjon, ler Rihanna ifølge nettsiden.

KJENDISMENN: Rapperene Chris Brown og Drake er bare noen av Rihannas mange kjendismenn.
KJENDISMENN: Rapperene Chris Brown og Drake er bare noen av Rihannas mange kjendismenn. Vis mer

Etter hun ble superstjerne har Rihanna datet flere kjendismenn. Mest kjent er sangerens forhold til rapperen Chris Brown, men også Drake, Josh Hartnett og Shia LeBeouf har vært sammen med popstjernen.

LES OGSÅ:    Viste frem superkroppen på Bahamas