FIKK GAVE: - Jeg visste ingenting om opplegget, jeg ble bare plassert på en stol og fikk den dansen, sier Petter Northug om strippegaven han fikk av Red Bull etter årets jubelsesong. Foto: SCANPIX
FIKK GAVE: - Jeg visste ingenting om opplegget, jeg ble bare plassert på en stol og fikk den dansen, sier Petter Northug om strippegaven han fikk av Red Bull etter årets jubelsesong. Foto: SCANPIXVis mer

Fikk fem strippere i gave

- Jeg visste ingenting om opplegget, sier Petter Northug.

SEHER.NO: Den norske langrennsstjernen Petter Northug (24) har hatt stor suksess i skisporet de siste årene. Avslutningen av årets sesong ble da også feiret på en noe spesiell måte. Med strippere, som han fikk i gave, skriver Choice Magazine, ifølge Dagbladet.

  - Det var Red Bull som sto for den overraskelsen. Jeg visste ingenting om opplegget, jeg ble bare plassert på en stol og fikk den dansen, forteller Northug, som avslører «gaven» besto av hele fem strippere.

Ifølge Northug, ble ikke kjæresten, Rachel Nordtømme, sjalu av det lille strippestuntet.
 
- Det er vel ikke så mye å si? Jeg regner med at hun gliser, sier han til magasinet.
 
Rachel Nordtømme er en av Norges fremste utøvere i 400 meter hekk. Det er den norske skikongen veldig, veldig glad for.

- Det er fint at hun er i samme bransje, for på denne tiden av året trener vi for eksempel sammen. Vi er god match, hun skjønner hvor mye tid jeg må bruke på idretten. Og det er ekstremt viktig, at den jeg er sammen med har forståelse for at jeg er borte 220 dager i året og at når jeg er hjemme så er fokuset å hvile, slappe av og gjøre seg klar til å reise ut igjen, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå blir Lasse Kjus pappa