TO FRIERE IGJEN::Calle Breen er nå på gården med Grete Nordengen  og Aina Kinn Larsen (i midten). Først på mandag får TV-seerne se hvem bonden velger. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
TO FRIERE IGJEN::Calle Breen er nå på gården med Grete Nordengen og Aina Kinn Larsen (i midten). Først på mandag får TV-seerne se hvem bonden velger. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

Fikk favoritt mot slutten

- Det har vært vanskelige valg...

SEHER.NO: I høst har Calle Breen (49) vært en av de populære TV-bøndene i "Jakten på kjærligheten" på TV 2. Nå står han igjen med frierne Grete Nordengen (38) og Aina Kinn Larsen (36).

Først i neste uke blir det kjent hvem 49-åringen velger til slutt, men til Se og Hør forteller han at han fikk en liten favoritt mot slutten...


- Begge er veldig flotte damer. Det har vært vanskelige valg, men jeg fikk en liten favoritt mot slutten, forteller han hemmelighetsfullt til bladet.

Se stor hjemme hos-reportasje hos Calle Breen i Se og Hør som er i salg nå!

Hjemme på gården i Maura har Calle mer enn nok plass for en ny kjæreste - også på det nye soverommet.

- Her slapper jeg virkelig av. Rommet ble malt i sommer, og jeg har fått montert nye spotter i taket. Alt styres med en fjernkontroll. Og når barna skal se noe på TV nede i stua, trekker jeg meg tilbake på soverommet, åpner skapdøra og ser på min egen TV her oppe, forteller han til se og Hør.


Calle tok over gården etter foreldrene i 1985, og 49-åringen tør ikke tenke på hvor mye penger han har brukt å å pusse opp huset.

Bonden ble for tre år siden skilt etter 20 års ekteskap, og sønnen Emil (19) bor fortsatt hjemme hos pappa, mens datteren Marthe (20) har flyttet ut.

Barna innrømmer til Se og Hør at de var skeptiske til at faren skulle bli med på TV-programmet, men at de etter hvert endret mening.

De er begge enige om at den som kaprer farens hjerte er heldig.

- Natuligvis! Pappa er veldig snill. Den som får ham er heldig.


"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: "Jakten"-Ragnhild fikk psykisk knekk