Khloé Kardashian:

Fikk fansen til å se rødt - slik svarer hun på kritikken

34-åringen så seg nødt til å rette opp i bukse-uttalelsen sin.

STERK KRITIKK ETTER TWITTER-SVAR: Khloé Kardashian blir stadig kritisert av fansen, og nå hagler kritikken nok en gang etter at realitystjernen svarte en fan på Twitter, som mange anså som nedlatende. Foto: NTB scanpix
STERK KRITIKK ETTER TWITTER-SVAR: Khloé Kardashian blir stadig kritisert av fansen, og nå hagler kritikken nok en gang etter at realitystjernen svarte en fan på Twitter, som mange anså som nedlatende. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

At fansen raser mot Kardashian-familien er ikke akkurat noe nytt. Stadig dukker det opp oppslag i amerikanske medier om både photoshop-blemmer og uttalelser fra den velkjente familien som fansen henger seg opp i.

Khloé Kardashian (34) er en av stjernesøstrene som titt og ofte får kritikk fra følgerne sine, og nå hagler kritikken nok en gang etter at 34-åringen svarte en fan på Twitter.

Det var etter at en Twitter-bruker ved navn Kaelynn Abber publiserte et innlegg om hvor mange timer hun måtte jobbe for å få råd til en jeans fra Khloés klesmerke «Good American», at helvete brøt løs.

– Jeg har innsett at jeg må jobbe 20 timer for å få råd til en Khloé Kardashian- jeans. Jeg er helt forelsket i dem. Se meg ta ekstra skift, skrev Abber.

Det tok ikke lang tid før Khloé fikk med seg innlegget og svarte:

– Åh, dette er så søtt! Jeg er så glad for at du liker dem, svarte realitystjernen i retur.

Og det var nettopp denne kommentaren som fikk fansen til å se rødt.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Syntes hun var nedlatende

Flere mente at 34-åringen misforsto poenget med Twitter-innlegget, og skrev at jeansen er altfor dyr for vanlige folk, mens andre poengterte den nedlatende tonen i svaret til Khloé.

En bukse fra Kardashians klesmerke har ifølge People en prislapp på mellom 159 og 189 dollar, som tilsvarer mellom 1400 og 1600 norske kroner.

– Er det søtt at hun må jobbe 20 timer for å få råd til et par jeans? Æsj, skrev en.

– Sykt. Hun forstår ikke hvor tonedøvt dette er fordi hun har vært rik hele livet sitt. Å være fattig er så søtt, lol, skrev en annen.

– Khloé, jeg synes det er fint at hun liker jeansene dine, men at hun tar på seg ekstra vakter for å få råd til dem er ikke søtt, skrev en tredje og foreslo at realitystjernen burde sende Abber en leveranse med jeans.

Saken fortsetter nedenfor.

Rettet opp i kritikken

Nå har det kommet frem at Khloé tok til seg tipset om å sende Kaelynn Abber en pakke med Good American-klær, og dette falt virkelig i smak hos sistnevnte.

Leveransen fra realitystjernen skal blant annet ha inneholdt et denim-skjørt, en shorts og et treningssett i kamuflasjemønster.

Det er ikke hver dag man opplever å få en pakke fra en kjendis, og dette så Abber seg nødt til å dokumentere i et Twitter-innlegg.

– Jeg kan fortsatt ikke tro at Twitter-innlegget mitt fikk så mye oppmerksomhet. Jeg har beundret Khloé Kardashian veldig lenge og jeg er så takknemlig for at hun tok seg tid til å sende meg noen fantastiske klær. Jeg tenkte aldri over at svaret hennes var noe annet enn positivt ment, skriver Abber.

Kort tid senere fikk hun igjen svar av 34-åringen.

– Jeg er så glad for at du fikk pakken med «Good American»-klær. Fortsett med å jobbe hardt og være en positiv sjel.

Den hyggelige gesten fikk fansen til å snu om kritikken til lovord, og i etterkant har det omtrent kun vært hyggelige kommentarer fra fansen.

– Det var så snilt av deg å gjøre dette. Det er derfor jeg elsker deg, skriver en fan.

– Du er en så vakker person både på innsiden og utsiden, skriver en annen.

– Bra jobbet Khloé med å vise nettrollene at du setter pris på hardt arbeid og at du har et godt hjerte. Jeg visste at det var en grunn for at du alltid har vært min favoritt av søstrene, skriver en tredje.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer Vis mer

I hardt vær etter bilde av datteren

Dette er ikke første gang Khloé blir angrepet av fansen. For selv om de vanligvis strør om seg med komplimenter og hyggelige tilbakemeldinger i kommentarfeltet på TV-stjernens profil, er de ikke redde for å kritisere det som kritiseres kan.

Etter at 34-åringen ble mamma til sjarmtrollet True i april i fjor, har hun titt og ofte delt bilder av datteren i sosiale medier.

Men da Khloé nylig delte et «throwback»-bilde av datteren, var det mange følgere som så rødt.

– Dette er tatt for rundt fire måneder siden. Jenta mi vokser så fort, skrev 34-åringen sammen med bildet som viser en smilende True omgitt av 14 fargerike Hermès Birkin-vesker.

View this post on Instagram

About 4 months ago 🥰 My girl is growing so fast 😩

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Og det er nettopp det at designerveskene er brukt som rekvisitter som fikk flere til å rase.

Omgitt av luksusvesker

En Hermès Birkin-veske koster nemlig fra 105.000 kr til over 1,7 millioner kroner, ifølge Fortune, noe som betyr at True er omgitt av luksusvesker for mer enn 1,4 millioner kroner, skrev People.

– Hvorfor sitter hun blant vesker og ikke vanlige barneleker? Er det dette rike babyer leker med? ville en bruker vite.

– Dette bildet kunne betalt ned hele gjelden min, konstaterte en annen.

– La oss skryte litt mer! Hvorfor bruker du ikke heller noe av all formuen din til å hjelpe folk som trenger det? skrev en tredje.

– Å skryte ved å vise frem veskene dine får deg til å virke overflatisk. True fortjener en mor som ikke er så selvopptatt, kritiserte enda en.

Men ikke alle de over 13.000 kommentarene var like negative.

– Dette bildet er søtt. Og alle som sier noe annet er bare misunnelige. De fleste av oss ser ikke merket på disse veskene, vi ser den søte babyen som sitter i midten av dem, ble det blant annet trøstet med.

LES OGSÅ: Se den ekstreme forvandlingen til Kardashian-søstrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer