TV-AKTUELL: Linn Skåber er denne høsten aktuell med den andre utgaven av «Hjerte til hjerte». Denne gangen har serien fått tilnavnet «Spelet».  Foto: Per Ervland/Aller Internett
TV-AKTUELL: Linn Skåber er denne høsten aktuell med den andre utgaven av «Hjerte til hjerte». Denne gangen har serien fått tilnavnet «Spelet». Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

Fikk fan til å ta til tårene

- Det er noe av det morsomste jeg har vært med på, innrømmer NRK-kjendisen.

Se video med Linn Skåber nederst i saken!

SEHER.NO: Den norske komikeren Linn Skåber (40) er nå i gang med den andre sesongen av «Hjerte til hjerte» på NRK1 og har onsdag kveld premiere på showet «Kåre, Linn, men Christian Skolmen».

Skåber har etter hvert bygd seg opp et kjent navn, og et like kjent ansikt - ikke minst etter at hun i lang tid har vært et fast innslag i suksess-serien «Nytt på nytt». Til Seher.no innrømmer 40-åringen at hun nå har opparbeidet seg en liten fanskare, i hvert fall blant dem som ser på «Hjerte til hjerte».

  - Ja, men det er jo bare hyggelig det da. Jeg har veldig mange unge jentefans, som er veldig skjønne! Jeg fikk jo en gave av noen av dem nå, sier Skåber når Seher.no møter henne i forbindelse med førpremieren for «Hjerte til hjerte - Spelet» på Latter i Oslo i forrige uke.

Den alltid blide TV-profilen forteller om da hun fikk et brev fra moren til en jente som er ellevill Linn Skåber-fan, og som lurte på om Skåber kunne ta turen til Sandefjord for å overraske jenta - som fylte 18 år - da hun skulle arrangere en «Hjerte til hjerte»-fest.

- Først tenkte jeg at jeg ikke ville orke å dra ned dit. Men så tenkte jeg at jeg sannelig ikke hadde noe annet å gjøre den dagen. Derfor ringte jeg Line Grünfeld, som også er med i serien. Vi dro ned til Sandefjord og overrasket henne på 18-årsdagen. Og det er noe av det morsomste jeg har vært med på.

- Hvordan reagerte jentene da dere dukket opp?

- De begynte å gråte. Og så lo de etterpå. Moren hadde ordnet en bakvei, så vi ble lurt inn - og så sto vi plutselig inne i stua hennes på «Hjerte til hjerte»-festen. Det var et minne for livet, erkjenner Skåber, før Line Grünfeld også benytter sjansen til å komme løpende inn i intervjuet.

- Den festen var veldig gøy, da får jeg jo lov til å være med å skrive autografer og slikt. Linn er jo så scenevant, smiler hun til Seher.no.

«Hjerte til hjerte - Spelet» ser du på NRK1 torsdager klokka 22.20.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er helt støl i magen av skam

Se video med Linn Skåber her:[obj:media:8877]