- Fikk et alvorlig hjerneslag

BBC-programleder og Netflix-stjernen Jennie Gow (45) ble nylig rammet av hjerneslag.

HARDT RAMMET: Jennie Gow har blitt en stor profil gjennom Netflix-serien «Drive to Survive». Nå er hun rammet av hjerneslag. Foto: NTB
HARDT RAMMET: Jennie Gow har blitt en stor profil gjennom Netflix-serien «Drive to Survive». Nå er hun rammet av hjerneslag. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Jennie Gow har blitt en populær TV-skikkelse etter å ha spilt en fremtredende rolle i Netflix' Formel-1 serie «Drive to Survive».

For kort tid siden delte BBC-programlederen Gow første gang den alvorlige nyheten om hjerneslaget som hadde rammet henne. Gow delte også at slaget hadde påvirket kommunikasjonsevnen hennes.

«Hei, alle sammen. Det har vært stille de siste ukene. Dette er fordi jeg fikk et alvorlig hjerneslag for to uker siden. Min mann hjelper meg med å skrive dette, siden jeg synes det er vanskelig å skrive. Taleevnen min er mest påvirket. Jeg er desperat etter å bli helt frisk og komme tilbake til jobb, men det kan ta litt tid», rapporterte hun, og takket samtidig sykehus og familie som hadde fått henne gjennom de siste dagene.

ALORLIG - MEN I BEDRING: Jennie Gow kommer med oppdatering om tilstanden. Foto: NTB
ALORLIG - MEN I BEDRING: Jennie Gow kommer med oppdatering om tilstanden. Foto: NTB Vis mer

Takker

Nylug kom Gow med en ny oppdatering om tilstanden sin.

«For en måned siden i dag kollapset jeg med slag. Med hjelp fra helsevesenet, venner og familie prøver vi å lande i denne post-hjerneslag-verdenen», åpnet Gow.

Gow delte også noen glimt av håp og lys i meldingen.

«Jeg går gjennom rehabilitering hver dag. Med mye lekser. Vi ser fremgang, men jeg kan ikke fortelle deg hvor utmattende det er!».

Formel-1-profilen delte også en detalj som fortalte litt om en dramatisk og potensielt livstruende situasjon hun sto oppe i:

SYKDOM: Det startet da hun var 13 år gammel med noe hun trodde var en kvise på leppa. Nå deler Nancy Morel videoer av den mystiske hudsykdommen. Vis mer

«Mest av alt vil jeg takke min mann Jamie Coley. Uten ham hadde jeg kanskje ikke vært her i dag», fortsatte hun, og sendte også kjærlighet til datteren sin.

Hun ga ikke ytterligere detaljer om hendelsesforløpet rundt da hun fikk slaget. Samtidig var hun åpen om dette:

«Unnskyld for eventuelle feil i denne meldingen. Å lære å skrive igjen er tøft».

SYKDOM: Tina Andersen kom inn litt senere enn de andre jentene i datingprogrammet «Love IRL». Hun forteller om en sykdom som gjorde ting vanskelig for henne under innspillingen. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Etter at Gow delte nyhetene om hjerneslaget, har store deler av Formel-1-verden sendt henne lykkeønskinger og støtte.

«Vi ønsker deg rask bedring, Jennie. Vi gleder oss til å se deg tilbake i paddocken snart», skrev McLarens team på Twitter.

LES OGSÅ: Advarer: - Kan få fatale følger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer