Cameron Douglas ble gjenforent med Kirk Douglas og Michael Douglas:

Fikk endelig se bestefar igjen

Dommeren viste nåde, og lot narkodømte Cameron Douglas besøke sin 100 år gamle bestefar.

RØRENDE: -Tres amigos (tre venner), skrev en lykkelig Michael Douglas på bildet av tre generasjoner samlet hjemme hos 100-åringen Kirk Douglas. Foto: NTB Scanpix
RØRENDE: -Tres amigos (tre venner), skrev en lykkelig Michael Douglas på bildet av tre generasjoner samlet hjemme hos 100-åringen Kirk Douglas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Cameron Douglas (38) var overlykkelig da han endelig kunne besøke bestefar igjen, filmhelten Kirk Douglas (100). Dommeren hadde endelig gitt ham lov til å besøke familien i California.

LYKKELIGE DAGER: Michael, Kirk og Cameron fotografert sammen i 2003 i forbindelse med at de spilte bestefar, far og sønn i filmen «Til døden skiller oss ad». Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE DAGER: Michael, Kirk og Cameron fotografert sammen i 2003 i forbindelse med at de spilte bestefar, far og sønn i filmen «Til døden skiller oss ad». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den eldste sønnen til Michael Douglas (72) har levd et vilt og utagerende liv i skyggen av sin superberørte far og bestefar. Da Kirk Gouglas feiret 100-årsdagen i desember var alle de nærmeste til stede, bortsett fra Cameron som satt innelåst på cella.

Fengselsfugl

Familiens svarte får ble dømt til fem år bak murene i 2010 for salg av metamfetamin og heroin, men fikk straffen forlenget da han ble tatt med narkotika under soningen. I 2016 ble han løslatt på prøve, med betingelsen at han ikke forlot New York.

Da dommeren endelig ga ham lov til å besøke Los Angeles gikk dagene med til lange samtaler med pappa Michael, og et hjertelig gjensyn med bestefaren i herskapshuset hans i Beverly Hills.

- Camerons første besøk hos Kirk på over åtte år. Vi hadde en fantastisk gjenforening, skrev Michael på Facebook og la ut bilde av den store begivenheten.

Lettet pappa

Da sønnen ble dømt for syv år siden bebreidet Michael seg selv for å ha prioritert karrieren, og for ikke å ha vært til stede for Cameron under oppveksten. Samtidig var han ikke i tvil om at fengselsoppholdet tross alt var det beste som kunne skje sønnen.

- Han har knapt vært edru siden han var 13. Han ville dødd eller bli drept, og han vet nå at han har fått en gyllen sjanse til å starte et nytt liv, fortalte Michael til NBC Today i 2010.

Møtte ikke sønnen på ett år

Den 72 år gamle filmstjernen har aldri lagt skjul på at sønnens fengselsopphold har preget ham sterkt.

ET HARDT LIV: Det var aldri enkelt å være sønn og sønnesønn til to verdensberømte storsjarmører. Nå vil Cameron få orden på livet igjen. Foto: NTB Scanpix
ET HARDT LIV: Det var aldri enkelt å være sønn og sønnesønn til to verdensberømte storsjarmører. Nå vil Cameron få orden på livet igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da «Farlig begjær»-stjernen mottok prisen for beste mannlige skuespiller i 2013, fortalte han at han den gang ikke hadde møtt sønnen sin på ett år.

- Sønnen min har nå sittet i en isoleringscelle i nesten to år, og nå nylig fikk jeg høre at jeg ikke kan få treffe ham før om to nye år. Det har gått over ett år nå og jeg begynner å tvile på systemet. Først og fremst er jeg skuffet over sønnen min, men jeg har nå kommet til et punkt der jeg er skuffet over systemet, raste Michael i talen, ifølge Hollywood Reporter.

Ble mishandlet

For Cameron var det heller ikke lett å ta seg til under soningen.

I 2012 hadde han tystet på sin egen narkolanger, noe som førte til at mafiasjefen utlyste en belønning til personen som kunne skade 38-åringen i fengselet.

- Han hadde brukket lårbeinet, noe som er vanskelig å brekke, og har blitt tvunget til å operer inn skruer, sa en kilde til New York Post den gangen.

I tillegg skal han ha brukket flere fingre.

LES OGSÅ: Chris Brown avslører hva som skjedde da han angrep Rihanna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer