<strong>DRAMATIKK:</strong> Torsdag kveld ble Kim Kardashian vitne til at nabolaget hennes sto i fyr og flamme. I hui og hast måtte realitystjernen pakke og avakuere sitt eget hjem. Foto: NTB Scanpix, Instagram
DRAMATIKK: Torsdag kveld ble Kim Kardashian vitne til at nabolaget hennes sto i fyr og flamme. I hui og hast måtte realitystjernen pakke og avakuere sitt eget hjem. Foto: NTB Scanpix, Instagram Vis mer

Kim Kardashian:

Fikk en time til å rømme fra branndrama

Kim Kardashian fikk seg en overraskelse da hun kom hjem til at nabolaget sto i fyr og flamme.

Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble en dramatisk aften for den verdenskjente realitystjernen Kim Kardashian (37).

Fra sitt eget privatfly, på vei hjem fra promoteringen av sin nye parfyme, ble hun vitne til at nabolaget i Calabasas sto i fyr og flamme.

Det dramatiske synet delte Kim til sine millioner av følgere i sosiale medier med stor bekymring.

<strong>SJOKKSYN:</strong> Fra privatflyet sitt så Kim Kardashian nabolaget i fyr og flamme. Foto: Instagram
SJOKKSYN: Fra privatflyet sitt så Kim Kardashian nabolaget i fyr og flamme. Foto: Instagram Vis mer

- Be for Calabasas. Landet akkurat, og jeg fikk en time til å pakke sakene mine før jeg måtte evakuere hjemmet mitt. Jeg ber for at alle er i sikkerhet, skrev hun i sin lengre Instagram Story.

<strong>MÅTTE EVAKUERE:</strong> Da Kim Kardashian hadde landet fikk hun en time til å pakke sakene og evakuere millionvillaen i det brennende nabolaget. Foto: Instagram
MÅTTE EVAKUERE: Da Kim Kardashian hadde landet fikk hun en time til å pakke sakene og evakuere millionvillaen i det brennende nabolaget. Foto: Instagram Vis mer

Fra bilen på vei til millionvillaen hun eier sammen med ektemannen Kanye West (41), ble hun også vitne til at flere brannbiler var på vei i hui og hast til den enorme brannen.

- Nå evakuerer de alle vekk fra sine hjem, sa hun i videosnuttene hun delte på Instagram, ifølge People.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

<strong>FILMET ALT:</strong> Kim Kardashian filmet hele dramaet, og takket brannvesnet i Los Angeles for jobben de utfører. Foto: Instagram
FILMET ALT: Kim Kardashian filmet hele dramaet, og takket brannvesnet i Los Angeles for jobben de utfører. Foto: Instagram Vis mer

Spredte seg raskt

Kim Kardashian er imidlertid ikke den eneste store stjernen som bor i det fasjonable villastrøket. Ifølge nettstedet spredte brannen seg raskt i nabolaget, noe som gjorde at også søsteren til Kim, Kourtney Kardashian, fikk kort tid til å rømme vekk fra huset sitt sammen med barna.

Torsdag kveld tvitret også City of Calabasas om alvorlighetsgraden av brannen, som har fått navnet «The Woolsey Fire».

- Woolsey har spredt seg over 80 000 kvadratkilometer med 0 % kontroll. Brannvesenet i Los Angeles har gitt ordre om evakuering i alle områder nord for motorvei 101 fra Valley Circle til Lindero Cyn, skrev de.

Også skuespiller og aktivist Alyssa Milano (45), kjent fra blant annet «Charmed», uttalte også på Twitter at hun var en av dem som måtte evakuere.

- Jeg måtte akkurat evakuere fra hjemmet mitt som er utsatt for brannen. Jeg tok med meg barna, hundene, pc-en min og mine Dr. Martens-sko, skrev hun.

Det ser imidlertid ut til at det hele har endt bra for i hvert fall Kim Kardashian. Kort tid etter delte Kim nemlig et bilde av seg selv og sine tre barn North (5), Saint (2) og Chicago West (ni md.).

Se dette innlegget på Instagram

North is always a mood 😂

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ikke første gang

Dette er ikke første gang kjendiser har måttet flykte fra hjemmene sine i Los Angeles på grunn av brann.

I desember i fjor var det en rekke stjerner som måtte evakuere da det brøt ut en stor skogbrann i California. Blant andre Paris Hilton, Chrissy Teigen, Lionel Richie, Lea Michele og Chelsea Handler måtte den gang forlate alt de eide for å komme seg i sikkerhet fra flammene.

BRANN: Det brenner i store deler av California, og flere av verdens største stjerner står i fare for å miste alt de eier. Reporter Kjersti Flaa forteller om ødeleggelsene. Video: Kjersti Flaa, NTB scanpix Vis mer

Og i 2008 ble blant andre talkshowdronningen Oprah Winfrey (64) evakuert fra sitt luksushjem, etter at en skogbrann brøt ut i det eksklusive området Santa Barbara utenfor Los Angeles.

Brannen, som startet utenfor området Montecito, spredte seg raskt på grunn av sterk vind. På kort tid la brannen over 70 boliger i aske.

En talsmann for Oprah Winfrey bekreftet overfor Fox News den gang at talkshowdronningen ikke befant seg i sin bolig da brannen brøt ut i nabolaget hennes.

Falske rykter

I 2009 var det talkshowdronningen Ellen DeGeneres (60) som skapte overskrifter, da det ble lagt ut bekymringsmeldinger om at stjernen hadde mistet både hus og hjem.

Det hele viste seg imidlertid til å være en stor misforståelse, og DeGeneres så seg nødt til å gå ut med en offentlig uttalelse om at hun ikke hadde blitt hjemløs.

- Et rør i overrislingsanlegget sprakk, og den delen av studioet vårt som ligger nærmest gaten ble oversvømmet. Brannvesenet kom for å sjekke om det var en gasslekkasje. Men det var altså ingen gass, og dermed ingen ild, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Slik svarer Kim Kardashian på eksens avsløringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer