Khloe Kardashian og Tristan Thompson:

Fikk en sønn etter utroskandalen

Stjerneparet har nå fått en sønn via surrogat.

FIKK EN SØNN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson har fått sitt andre barn sammen. Foto: Shutterstock/NTB
FIKK EN SØNN: Khloe Kardashian og Tristan Thompson har fått sitt andre barn sammen. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Kardashian-familien vokser stadig, og nå har Khloe Kardashian (38) og ekskjæresten Tristan Thompson (31) fått sitt andre barn sammen.

En representant for 38-åringen forteller People at eksparet, som gikk hvert til sitt i januar, har fått en sønn via surrogat. Den lille gutten har foreløpig ikke fått et navn.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Us Weekly og E! News.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

- Veldig takknemlig

Det var i juli det ble kjent at Kardashian og Thompson skulle få sitt andre barn. Fra før har de datteren True (4) sammen.

- Vi kan bekrefte at et søsken ble unnfanget i november, har en representant tidligere fortalt People.

- Khloe er veldig takknemlig for den utrolige surrogatmoren og den vakre velsignelsen, sa representanten den gang.

Hollywood-stjernene begynte å date i 2016, og to år senere fikk de som nevnt sitt første barn.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

Samtidig som paret fortsatte å date av og på, ble Thompson far til en gutt med Maralee Nichols i fjor. Ifølge E! News skal Kardashian og Thomspons sønn ha blitt unnfanget før realitystjernen visste om Nichols graviditet.

Ifølge Us Weekly har Thompson tidligere skapt overskrifter med utroskandaler, inkludert med en nær venn av Kardashian-familien, Jordyn Woods.

NBA-spilleren har også sønnen Prince (5) med ekskjæresten Jordan Craig.

Fikk nedslående beskjed

Kardashian har tidligere åpnet opp om utfordringer med å få barn. Under en episode av «Keeping up with the Kardashians» i mars i fjor, kunne TV-stjernen dele at hun hadde fått beskjed om at det ville være et risikosvangerskap dersom hun ville bære fram sitt andre barn selv. Det skriver People.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Jeg skal ikke gå inn på detaljer på kamera, men de (legene. Journ, anm.), sa at det ville være rundt 80 prosent sjanse for en spontanabort. Jeg mistet nesten True til en spontanabort i starten. Men jeg visste ikke at det var en varende ting.

LES OGSÅ: Om amming: - Ikke ekkelt eller rart

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer