IMPONERTE: Norske Angelina vekker oppsikt verden rundt for sin vakre sang på «Norske Talenter». Foto: TV 2
IMPONERTE: Norske Angelina vekker oppsikt verden rundt for sin vakre sang på «Norske Talenter». Foto: TV 2Vis mer

Fikk en million nye fans på ett døgn

YouTube-feberen rundt den sju år gamle «Norske Talenter»-deltageren Angelina tar fullstendig av.

SEOGHØR.NO: «Norske Talenter»-auditionen til sju år gamle Angelina Jordon Astar har blitt en enorm suksess på videonettstedet YouTube, etter at utenlandske medier begynte å skrive om den.

Bare i løpet av tirsdag klikket over en million mennesker seg inn på videoen, og økte antall samlete visninger fra 1,6 til 2, 7 millioner.

Det berømte amerikanske kjendisbladet People hyller Angelina opp i skyene i sin omtale.

- Den lille jenta gikk ut på scenen med en munn uten tenner, likevel sang hun klassisk jazz med modenhet og visdom som en gammel sjel, skriver People.

Også nettsiden Ninemsn.com skriver om det nye norske sangtalentet.

BEGEISTRET: «Norske Talenter»-dommerne Lisa Tønne, Omer Bhatti, Bjarte Hjelmeland og Mia Gundersen la ikke skjul på at de var imponert over Angelinas sang. Foto: TV 2
BEGEISTRET: «Norske Talenter»-dommerne Lisa Tønne, Omer Bhatti, Bjarte Hjelmeland og Mia Gundersen la ikke skjul på at de var imponert over Angelinas sang. Foto: TV 2 Vis mer

- Lukker du øynene kunne man tro at Angelinas mørke stemme kom av årevis med kjederøyking, mye alkohol og sang med sjel.

«Norske Talenter»-dommerne la heller ikke skjul på sin beundring for prestasjonene til den unge jenta.- Jeg tror du er en gammel sjel som har levd før. Jeg fikk gåsehud, sa Omer Bhatti.

Angelina har imidlertid fortsatt en vei å gå før hun tar igjen fjorårets norske YouTube-farsott «The Fox».

Hitlåten til brødrene Bård og Vegard Ylvisåker ble sett over fire millioner ganger på ett døgn, og har tilsammen blitt sett over 379 millioner ganger.

LES OGSÅ: Angelina vekker oppsikt verden rundt