TJENER GODT: Abigail Breslin kan le hele veien til banken etter å ha tjent en million kroner for fjorten dagers jobb i filmen «Ender's game» i 2012. Foto: Stella Pictures
TJENER GODT: Abigail Breslin kan le hele veien til banken etter å ha tjent en million kroner for fjorten dagers jobb i filmen «Ender's game» i 2012. Foto: Stella PicturesVis mer

Fikk en million for tolv dagers jobb

Tenåringsstjernens kontrakt vekker oppsikt.

SEOGHØR.NO: Allerede som 11-åring ble Abigail Breslin nominert til en Oscar for sin innsats i filmen «Little Miss Sunshine».

For tiden jobber den nå 18 år gamle jenta hardt med å ta det vanskelige steget over til voksenroller.

Og mens hennes jevnaldrende venniner ser etter sommerjobber og praksisplasser, kan Abigail nyte sommeren i visshet om at bankkontoen ikke blir tom med det første.

I en to år gammel kontrakt, som nå har blitt offentlig, fordi den er del av en rettsbehandling i USA, avsløres det at hun i 2012 fikk en million kroner for tolv dagers jobb.

Oppdraget var en rolle i filmen «Ender's Game», som i tillegg til Abigiail hadde blant andre Harrison Ford, Ben Kingsley og Viola Davis på rollelisten.

Ifølge TMZ, som har lest gjennom kontrakten, ville Abigail tjent mye mer, dersom filmen hadde blitt en kommersiell suksess.

Hadde det blitt gitt grønt lys for en oppfølger, ville hun fått utbetalt mer enn 4,5 millioner kroner.

- Synd for henne at filmen ble en flopp, skriver nettsiden i en kommentar.

LES OGSÅ:- Hun har fått ring på DEN fingeren

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.