Fikk en liten sønn

Matthew McConaughey har blitt trebarnsfar.

Se så ugjenkjennelig McConaugheys har blitt i videoen øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Matthew McConaughey (43) har all grunn til å være fornøyd over årets julefeiring - 4.juledag ble han nemlig pappa for tredje gang.

Hans brasilianske kone Camila Alvez (30) fødte nemlig parets tredje barn på sykehuset i Austin, Texas, skriver UsMagazine.

Barna Levi (4) og Vida (3) har dermed blitt storesøsken til en liten gutt, som har fått navnet Livingston Alves McConaughey.

Alvez og McConaughey giftet seg i en romantisk seremoni i sommer, hjemme på ranchen i Texas.

SEOGHØR.NO WEEKEND - NYTTÅRSSPESIAL - MED ALLE GODBITENE FRA ÅRET SOM HAR GÅTT!

Til tross for at den vakre modellen nå har gått igjennom sitt tredje svangerskap, har hun tidligere uttalt til nettstedet hvor viktig det er for henne å føle seg vel og sexy under graviditeten:

- Gjennom mine tre svangerskap har jeg erfart at man ikke må gå i store og løse antrekk for å føle seg vel. Man må ikke føle seg redd for å være sexy selv mens man er gravid!

Mens kona den siste tiden av naturlige årsaker har lagt på seg noen ekstra kilo, har McConaughey på sin side gått drastisk ned i vekt - og er nesten ikke til å kjenne igjen - for rollen som en AIDS-syk mann i filmen «The Dallas Buyer's Club», som har premiere til neste år.LES OGSÅ: Matthew McConaughey