Desta Marie Beeder:

- Fikk en liten klump i magen

Dette husker programlederen best fra «Rydderevolusjonen».

RYDDEDAME: Programleder Desta Marie Beeder sier hun blir inspirert av eget program. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RYDDEDAME: Programleder Desta Marie Beeder sier hun blir inspirert av eget program. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Desta Marie Beeder (34) er en av dem som kan stikke av med tittelen «Årets Programleder» når Se og Hørs Reality Awards skal avholdes i høst.

Beeder, som ledet det nye TV2 programmet «Rydderevolusjonen», innrømmer overfor Reality Awards at hun aldri har følt at de ikke kan hjelpe noen, men at hun tidvis har kjent på et ubehag når hun har entret norske overflodshjem.

- Fikk litt klump i magen

I TV 2-programmet møter man familier som trenger hjelp til å gi slipp på ting slik at de kan få et bedre og enklere liv.

Selv om Beeder husker alle hjemmene til deltakerne, legger hun ikke skjul på at det er noen som har bemerket seg litt ekstra.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Jeg husker kanskje episoden da vi besøkte familien Lillehagen best. De hadde en hel etasje med rot. Og med de boligprisene som er i Oslo nå, nei, da kjente jeg at jeg fikk en liten klump i magen.

Scorer høyt på ryddighet

Den blide bergenseren kan også fortelle til Reality Awards at hun er blitt ganske inspirert av eget program, og føler hun scorer ganske høyt på ryddighet i eget hjem.

NYTT PROGRAM: Desta Marie Beeder skal bli programleder for «Rydderevolusjonen». Her med Mads Clemmetsen og Ingrid Vik Lysne. Foto: Sebastian Ludvigsen
NYTT PROGRAM: Desta Marie Beeder skal bli programleder for «Rydderevolusjonen». Her med Mads Clemmetsen og Ingrid Vik Lysne. Foto: Sebastian Ludvigsen Vis mer

- Jeg har det ganske ryddig hjemme, men er nok blitt mer inspirert av «Rydderevolusjonen». Og vi har fått veldig mange fine tilbakemeldinger som er utrolig hyggelig.

Om det kommer ny sesong eller ei, er ikke kjent, men programlederen legger ikke skjul på at det er et ønske.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Det har vært utrolig givende å være med på. Så vi får se hva det blir til.

Det gjenstår ennå å se om Desta kan smykke seg med tittelen «Årets Programleder» for sin innsats i ryddeprogrammet når Se og Hørs Reality Awards går av stabelen i september.

Reality Awards arrangeres av Se og Hør, eid av Aller Media.

LES OGSÅ: Røper kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer