Fikk en liten datter

Marthe Krogh og Jan Haudemann-Andersens datter skal hete Sofia.

<strong>BLE FORELDRE:</strong> Marthe Krogh og investorkjæresten Jan Haudemann-Andersen ble denne uken foreldre til ei lita jente.  Foto: Stella Pictures
BLE FORELDRE: Marthe Krogh og investorkjæresten Jan Haudemann-Andersen ble denne uken foreldre til ei lita jente. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fiolinist Marte Krogh (36) og milliardærkjæresten Jan Haudemann-Andersen (53) ble natt til mandag foreldre til ei lita jente.

Aksjeinvestoren, som har tre barn fra før, skapte furore da han uttalte at det ikke var naturlig for ham å trille barnevogn og sa «Hvilken kvinne ønsker seg en myk mann?»

- Alt står bra til med mor og barn. Jeg er veldig stolt, sier en beveget far til Se og Hør, og avslører at datteren har fått navnet Sofia.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke en kuet kvinne 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer