SJOKKVALG: - Jeg ble sjokkert. Jeg følte at kysset var hans bekreftelse på at det skulle bli oss, sier Aina Larsen om valget til bonden Carl Hilmar Breen. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/ TV 2
SJOKKVALG: - Jeg ble sjokkert. Jeg følte at kysset var hans bekreftelse på at det skulle bli oss, sier Aina Larsen om valget til bonden Carl Hilmar Breen. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/ TV 2Vis mer

Fikk en knekk etter vrakingen

Aina ble vraket dagen etter et heftig nattakyss.

SEHER.NO: Mandag kveld fikk spente TV 2-seere se at bonden Carl Hilmar Breen dumpet Aina Kinn Larsen til fordel for Grete Nordengen.

- Jeg fikk meg en liten knekk da jeg kom hjem til meg selv. Jeg følte meg veldig ensom. Jeg hadde akkurat avlivet hunden min, og jeg klarte rett og slett ikke være alene. Jeg ble kjemperedd hvis jeg måtte være alene, og det var en ekkel følelse, sier Aina til Her og Nå.

Hun innrømmer at bondens valg kom som en stor overraskelse på henne.

- Da vi skulle legge oss kvelden før valget, kom Calle inn på rommet mitt for å si god natt. Han satte seg på sengekanten og vi pratet en god stund. Deretter lente han seg frem og ga meg et skikkelig hett og langt nattakyss. Det var et ordentlig tungekyss, for å si det slik, sier Aina til Her og Nå.

Kysset gjorde at hun var sikker på at hun skulle bli valgt.

- Jeg ble sjokkert. Jeg følte at kysset var hans bekreftelse på at det skulle bli oss. Jeg ble forferdelig lei meg fordi jeg visste med meg selv at jeg kunne blitt forelsket i ham, sier hun til bladet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Historisk Jakten-frieri