Fikk en knekk etter «Skal vi danse»

Aylar Lie brukte lang tid til å komme seg etter dansekonkurransen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag var modell og student Aylar Lie (28) i TV2-studio for å heie på de tre gjenværende danserne i «Skal vi danse». Lie var selv deltager i 2010, og kom på andreplass etter Åsleik Engmark.

- Det kribler i magen. Det er litt morsommere å være på dansegulvet, enn å sitte på sidelinjen og klappe, men det litt deilig å slippe følelsen av å prestere, sier Aylar til Seoghør.no. 

Konkurransen er tøff hvert år og krever timevis med dansetrening hver eneste dag. Lene Alexandra Øien har tidligere fortalt at hun var totalt utslitt etter å ha vært med programmet, og fikk en kraftig psykisk knekk. Aylar kjenner seg igjen i noe av det Øien sier, og forteller at også hun brukte lang tid på å komme seg til hektene etterpå. 

- Jeg kan ikke vær helt ærlig nå, for da blir det negative oppslag. Men jeg kan si at jeg har betalt med renter og avdrag etter «Skal vi danse». Det gjaldt liv eller død for min del. Jeg trosset helsen og alt. Jeg gjorde veldig lite i løpet av året for jeg var ekstremt sliten.  

I dag går det bedre med skjønnheten som er lykkelig med sin nye kjæreste Christian Alexander Blom. I tillegg trives hun som student og har vært med i «Lurt av Karlsen». 


Det var Cathrine Larsåsen som røk ut av dansekonkurransen lørdag kveld. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette ble for sexy for TV2 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer