Kris Jenner og Jennifer Lawrence:

Fikk en helt spesiell julegave av venninnen

Jennifer Lawrence holdt ikke igjen på kruttet.

JULEGAVE: Kris Jenner fikk en helt spesiell julegave av venninnen Jennifer LawrenceFoto: Instagram
JULEGAVE: Kris Jenner fikk en helt spesiell julegave av venninnen Jennifer LawrenceFoto: Instagram Vis mer

(Se og Hør): Kris Jenner (62) er kjent for å stelle i stand til overdådige fester, og holder sjelden igjen på kruttet når det kommer til gaver.

I år var det derimot 62-åringen selv som hadde et spesielt julegaveønske.

Det skulle også vise seg at hun fikk det hun hadde på ønskelisten. Hun hadde nemlig sagt til skuespiller og venninne Jennifer Lawrence (27), at hun ønsket seg en Porsche til jul, og skuespilleren oppfylte ønsket.

- Min bestevenninne Jennifer Lawrence spurte meg hva jeg ønsket meg til jul, og jeg svarte selvsagt en Porsche. Jenta mi skuffet ikke. Tusen takk Jennifer. Jeg er kjempeglad i deg, skriver Kris under et bilde av bilen på sin Instagram-profil.

Til tross for at det hørtes ut som at 62-åringen fikk en ordentlig Porsche, er det derimot en lekebil hun har fått.

Overraskelsen har fått enorm respons i kommentarfeltet, og flere fans beskriver det hele som «genialt» fra 27-åringens side.

Jennifer har den siste tiden blitt en nær venn av Kardashian-Jenner-familien. Tidligere i år var hun også på middag hjemme hos 62-åringen og familien hennes.

Ble full

Da Jennifer var gjesteprogramleder for «Jimmy Kimmel Live!» i november, dro filmstjernen med seg reality-dronningen Kim Kardashian West (37) inn i en av historiene sine.

«Hunger Games»-stjernen intervjuet Kardashian West i programmet, men i tillegg til å grille tv-stjernen kom Lawrence altså med en temmelig personlig innrømmelse.

Hun fortalte nemlig i beste sendetid om da hun ble full hjemme hos Kris Jenner.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg drakk fem martinier og endte opp naken i klesskapet hennes, jeg er helt alvorlig, sa Lawrence i tv-studio, ifølge People.

Videre omtalte Jennifer Lawrence den fuktige kvelden som «alt jeg noensinne kunne ha drømt om». Og Kim Kardashian West bekreftet gladelig historien til venninnen:

- Jennifer kom på middag for to uker siden, jeg har aldri sett moren min mer beruset tidligere i livene våre. Det var utrolig festlig. De tok seg litt mange drinker for min smak, sa realitystjernen.

Guest Host and Kardashian super fan Jennifer Lawrence talks to Kim about the first time they met, Jennifer going to her house and getting drunk with Kris Jenner, Kim’s secret hacking abilities, her craziest ex-boyfriend, which Kardashian sister lost her virginity first, the weirdest thing Kanye does, if she has talked to OJ Simpson and Jennifer giv... Vis mer

Imidlertid nøyde ikke «J-Law» seg med å forsyne seg av barskapet til den berømte reality-familien. Hun gjorde seg også komfortabel i klesskapet til Kris Jenner.

- Jeg husker at jeg kledde meg naken i skapet til moren din, og befalte deg å kle på meg. Du kledde meg opp helt fabelaktig, jeg så fantastisk ut, sa Lawrence rosende i programmet.

Ifølge Kardashian West prøvde Lawrence dessuten å få førstnevntes ektemann, rapper og designer Kanye West (40), til å hjelpe til med stylingen.

Dét satte tobarnsmoren imidlertid en stopper for, da hun oppdaget at Oscar-vinneren faktisk hadde tatt av seg alle klærne.

LES OGSÅ: - Derfor har Khloé dårlig samvittighet for graviditeten