Fikk en hel garderobe i julepresang

Kanye West sørger for at Kim Kardashian ser lekker ut mens hun kvitter seg med baby-kiloene.

STILIG PAR: Stilikonet Kanye West har hjulpet Kim å finne en ny og mer vågal stil.  Foto: NTB scanpix
STILIG PAR: Stilikonet Kanye West har hjulpet Kim å finne en ny og mer vågal stil. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av desember ble realitystjernen Kim Kardashian (35) og ektemannen Kanye West (38) foreldre for andre gang til sønnen Saint.

Siden fødselen har paret holdt en relativt lav profil, men på julaften gjorde Kim et gledelig comeback i sosiale medier.

Den populære TV-stjernen har ikke lagt skjul på at hun ønsker å kvitte seg med «babyvekten» så fort som mulig, og ifølge Hollywoodlife ønsker hun å gå ned over 20 kilo.

- Kim er mye mer motivert for å gå ned i vekt enn da hun var gravid med North. Så fort legen gir henne tillatelse til å begynne med treningen, kommer hun til å ta helt av, sier en kilde til nettstedet.

Stilfull slanking

Ektemannen Kanye skal ifølge Mirror ha gjort prosessen enklere for den nybakte moren. Til jul fikk hun nemlig en hel garderobe som passer kroppen hennes mens hun trener bort de ekstra kiloene.

Kims svangerskap med datteren North (2) var svært krevende. Ikke bare fikk hun svangerskapsforgiftning, men hun la også på seg 24 kilo - og det fikk hun mange stygge kommentarer for.

Saken fortsetter under bildet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.