Fikk en datter

Gunnar «Greve»Pettersen ble forelder for første gang i dag og er verdens heldigste mann.

<strong>«THE SHOW MUST GO ON»:</strong> Hvis Gunnar "Greve" Pettersen blir pappa i dag, og det er derfor usikkert om han stiller til fredagens «Idol», sammen med meddommerne Marion Ravn, Bertine Zetlitz og Hans-Erik Dyvik Husby.  Foto: Idol 2011
«THE SHOW MUST GO ON»: Hvis Gunnar "Greve" Pettersen blir pappa i dag, og det er derfor usikkert om han stiller til fredagens «Idol», sammen med meddommerne Marion Ravn, Bertine Zetlitz og Hans-Erik Dyvik Husby. Foto: Idol 2011 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Gunnar «Greve» Pettersen (29) og forloveden Helene Ree (28) ble for få timer siden foreldre til ei jente som skal hete Ronja.

«Hun ble født rundt lunsjtider en solfylt høstdag i Tigerstaden. Ronja heter hun og er verdens vakreste vesen! Jeg er verdens heldigste mann», skriver den nybakte faren på Twitter.

Ree hadde termin 19. september, og Pettersen har vært klar til å forlate «Idol»-sendingene dersom den lille skulle melde sin ankomst. Nå er det usikkert om den nybakte faren stiller som dommer i morgendagens program. 

- Jeg vet ikke noe mer for øyeblikket, sier Idols pressetalsmann Bjarne Laastad til Seher.no.

I dag, akkurat ti dager etter termin, ble Pettersen og Ree foreldre for første gang. Talentdommeren delte hele veien sin begeistring på Twitter.

«Etter denne natten innser jeg at vi menn er statister med replikk her i verden. Kvinnen styrer showet. På oppløpsiden nå. Heia Helene Ree», skrev TV-profilen.

Pettersen skriver også at Ullevål har fått en ny betydning.

«Jeg gleder meg til cupfinalen altså, men "veien til Ullevål" får en helt ny betydning når denne natten er over. »

I talentprogrammets semifinaler er det seerne som har makten til å stemme frem deltagere, og Pettersens eventuelle fravær vil derfor ikke ha innvirkning på utfallet av konkurransen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjemper om to plasser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer