Fikk ei lita jente!

- Jeg er svært stolt, forteller bestefar.

BROR: Maggie og Jake har begge gjort det stort i Hollywood. - Vi elsker hverandre høyt, har Jack uttalt. Foto: AP/Scanpix
BROR: Maggie og Jake har begge gjort det stort i Hollywood. - Vi elsker hverandre høyt, har Jack uttalt. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespillerinnen Maggie Gyllenhall (28) og forloveden Peter Sarsgaard (35) kunne i natt ønske ei lita jente velkommen til verden, to uker før termin.

Maggies far, Stephen, bekrefter fødselen via email til kjendisnettstedet JustJared, og forteller at han er svært stolt. Han skriver også at jenta skal hete Ramona.

Tori Spelling bekrefter babyryktene!

Maggie har tidligere fortalt at hun planlegger å roe ned karrieren når barnet var født.

- Å få en familie blir en stor prøve. Når man har en familie, må man komme hjem til faste tider, og spise middag med barna sine, sier hun til amerikanske medier.

Anna Nicoles eks krever farskapstest!


Maggie er mest kjent fra filmer som "Mona Lisa Smile" og "Donnie Darko", og som den smukke søsteren til skuespilleren og Oscar-nominerte Jake Gyllenhaal.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer